Emina Jahović i Sadetin Saran
Screenshoot Instagram
Emina Jahović i Sadetin Saran

Screenshoot Instagram

Emina Jahović i Sadetin Saran, Foto: Screenshoot Instagram

On je već zakupio celi restoran u samom srcu srpske prestonice da bi svi njeni saradnici i prijatelji bili povezani.

PROČITAJTE JOŠ:

"Emina je dugo razmišljala gde bi početkom januara organizovala rođendansku zabacu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu zbog brojnih porodičnih prijatelja koji su ona i Mustafa imali iako je većina njenih prijatelja iz Srbije.

"Ovoga puta želelea je da promeni sve jer je ova godina bila presudna u njenom životu te je tako donela odluku da ipak u Beogradu napravi slavlje. Njenu odluku podržao je njen partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja koje je ponudio da sam finansira", kaže izvor blizak pevačici.

"Kako je reč o ekskluzivnom restoranu, u kojoj su cene daleko iznad prosleka prestonice, Sarana ovoj luksuz može da košta i do 10.000 evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko 70 zvanica. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima pevačica već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja".

Emina Jahović

Alo! / Rajko Ristić

Emina Jahović, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Sadetin u svojim kopanijama koje poseduje u Turskoj ima zaposlene koji brinu o takvim stvarima. Uz njegove instrukcije oni će ispuniti svaku želju kako gazde tako i njegove devojke.

"Kako se piše u turskim medijama, Sadet gradi kuću u jednom selu na obali mora i svi su uvereni da će tamo njih dvoje živeti", rekao je izbor.