Marija Lazić
Printscreen Instagram
Marija Lazić

Alo!/N. Vujanović

Marija Lazić, Foto: Alo!/N. Vujanović

Nekadašnja voditeljka "Pinka" Marija Lazić, koja sada vodi svoju emisiju "Gossapp" u kojoj razgovara sa poznatim ličnostima i otkriva detalje njihovog privatnog i poslovnog života, već šest meseci je u drugom stanju sa svojim suprugom Vukom Živkovićem.

Marija je vešto skrivala informaciju da je u drugom stanju od javnosti, ali više ne krije to pa se čak možemo i videti trudnicu u bikiniju kako uživa.

PROČITAJTE JOŠ:

Sada je na odmoru, a nedavno se našalila sa svojim pratiocima na Instagramu navodeći da blamira svog supruga, jer joj je stomak, kako kaže, najmanji od svih trudnica na plaži.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marija Lazic Zivkovic (@maryzivkovic) on Aug 19, 2019 at 4:00am PDT

"Odlučila da reši problem" i objavila fotografiju na kojoj njen trudnički stomak dolazi do izražaja.

"Danima me muž proziva da ga brukam jer imam najmanji stomak od svih trudnica na plaži, pa rekoh da rešim taj problem. P.S. Ipak sam popila i više vode nego inače" , napisala je ona ispod fotografije.

Ceca nastupala u Budvi, a kada je izašla na binu svi su gledali samo u jednu tačku (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 19.08.2019. 13:40 - 19.08.2019. 14:49 Ona gori! Ceca Ražnatović, Foto: E stock Folk zvezda Ceca Ražnatović nastupila je u nedelju, 18. avgusta, u jednom od najpopularnijih klubova u Budvi, gde je još jednom publici priredila noć za pamćenje. Ceca je za zatvaranje sezone na crnogorskom primoriju napravila haos.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!