Nikolina i Saša Kapor
Danijel Rakočević
Nikolina i Saša Kapor

Danijel Rakočević

Foto: Danijel Rakočević

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Saša je nedavno odveo trudnu suprugu na more samo zato jer je lepa trudnica poželela da jede morske plodove iz omiljenog restorana u Budvi. Kako saznajemo, Saša i Nikolina su ekspresno spakovali kofere i zaputili se na Crnogorsko primorje, gde su, sa sinom Nikolajem, bili nekoliko dana. Paparaco „Alo!“ uslikao je bračni par u restoranu u Budvi dok su bili na ručku s prijateljima, a ponosni budući roditelji nisu skidali osmeh s lica.

Nikolina se sve vreme osmehivala i šaputala suprugu na uvo, dok je on uživao u svakom njenoj reči i pažnji.

Nikolina i Saša Kapor

Danijel Rakočević

Nikolina i Saša Kapor, Foto: Danijel Rakočević

- Nije tajna da je Nikolini i Saši jedna od najvećih želja bila da sinu Nikolaju podare brata ili sestru. Nikolina se zbog toga, pre nekoliko meseci, podvrgla hormonskoj terapiji, a njenoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je ostala u drugom stanju. Njen suprug Saša bio joj je najveća podrška, a otkako je saznao radosne vesti, trudi se da Nikolini ugodi što više može - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak paru i objašnjava da je budući tata zabranio supruzi da se napreže.

- Saša je sve obaveze preuze na sebe jer ne želi da se njegova supruga izlaže bilo kakvom naporu. Na sve načine se trudi da joj ugodi i da joj ispuni svaku želju. Spreman je da usred noći ustane iz kreveta i pređe pola grada samo da bi Nikolini kupio omiljenu poslasticu - kaže naš izvor i objašnjava zbog čega je pevač odveo suprugu na more.

Nikolina i Saša Kapor

Danijel Rakočević

Nikolina i Saša Kapor, Foto: Danijel Rakočević

- Nedavno su otišli u Crnu Goru na kratki odmor jer je Nikolina poželela da jede morske plodove iz omiljenog restorana u Budvi. Kada je Saši rekla da ne može da prestane da misli o omiljenoj poslastici, Saša joj je rekao da se spakuju na brzinu. Nakon toga uputili su se u Crnu Goru, gde su ostali nekoliko dana - kaže naš izvor i dodaje:

- Saša se vodi onom starom izrekom da je greh odbiti trudnicu i zbog toga se trudi da supruzi ispuni baš svaku želju - kaže naš izvor na kraju.

Inače, Nikolina Kovač je dugo krila da je ponovo u drugom stanju, a radosne vesti je otkrila na Instagramu, kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi njen trudnički stomak.

Nikolina i Saša Kapor

Danijel Rakočević

Nikolina i Saša Kapor, Foto: Danijel Rakočević

- Snovi se ostvaruju i postaju java, samo je bitno koliko čvrsto verujemo u njih i koliko zaista iskreno nešto želimo. Naša želja da postanemo roditelji male princezice je korak na od ispunjenja. Draga naša devojčice, draga Nikoleta, čekamo te s velikim nestrpljenjem - napisala je svojevremeno Nikolina.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!