Iva Jerković
printscreen
Iva Jerković

printscreen

Iva Jerković, Foto: printscreen

Iako vešto skriva svoj ljubavni život od očiju javnosti, čini se kako manekenka i televizijska hrvatska voditeljka Iva Jerković s dugogodišnjim dečkom, Josipom Antićem, očekuje svoje prvo dete.

Kako saznaje Story, 38-godišnja Iva već je tri meseca u drugom stanju. Lepu vest je potvrdila i jedna njena bliska prijateljica.

PROČITAJTE JOŠ:

- Istina je da je Iva trudna sa svojim dugogodišnjim partnerom Josipom Antićem. Vest o trudnoći razveselila je kako njih, tako i njihove bližnje. Par čeka devojčicu, a Iva se jako raduje novoj majčinskoj ulozi u svom životu - otkrila je prijateljica. Jerković sretnu vest još uvek nije potvrdila.

Iva Jerković

printscreen

Iva Jerković, Foto: printscreen

Jedna od najlepših Hrvatica uvek je bila tajanstvena kada su u pitanju muškarci i njene ljubavne veze. S biznismenom Antićem je povezuju više od 15 godina, ali službeno nikada nisu potvrdili svoju vezu.

Iva Jerković

printscreen

Iva Jerković, Foto: printscreen

U jednom je intervjuu pre dve godine otkrila da je doživela osećaj koji malo ko oseti.

Saša je prvo šutnuo Radu, a onda je zvao da se vrati u Zvezde Granda! Telefon joj bio okačen u kesi

AUTOR: Kurir/I. M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 15:44 To niko nije znao. Rada Manojlović , Foto: Rajko Ristić/Alo! Rada Manojlović se nikada nije stidela sela iz kog je potekla, te je tako uvek isticala svoje Četereže, ali ju je nedostupnost ovog mesta umalo koštala karijere. STIGAO NALAZ SA OBDUKCIJE!

 

BONUS VIDEO:

Otkrivamo kada se Veljko Ražnatović ženi