Zlata Aranđelović, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš
Alo!/Dejan Briza
Zlata Aranđelović, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš

Alo!/Dejan Briza

Zlata Aranđelović, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Foto: Alo!/Dejan Briza

PROČITAJTE JOŠ:

Stilistkinja je tako ispunila želju svojih roditelja. Nakon što je Zorica nedavno pričala kako današnje devojke odlažu udaju i proširenje porodice i dodala da je njena ćerka jedna od najpoželjnijih udavača u Srbiji, čula je radosnu vest. Zlata će uskoro stati na ludi kamen sa Milošem, sa kojim će se sledeće godine ostvariti u ulozi roditelja.

"Zorica i Kemiš su bili presrećni kada su saznali za ovu vest. Kada je Zlata posumnjala da je trudna, rekla je samo Milošu, a nakon što je ginekolog potvrdio da je sve u redu, podelili su radosnu vest sa porodicom i to na vrlo neobičan način. Porođaj se očekuje na proleće sledeće godine. Miloš i Zlata razmišljaju i o svadbi, ali to sve ide polako, uz konsultacije sa doktorom", kaže izvor.

Zorica i Kemiš

Alo!

Zorica i Kemiš, Foto: Alo!

Ponosni deda potvrdio je ove vesti.

"Tačno je. Kako ste saznali? (smeh) Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presrećni kada smo to čuli. Sledeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najlepša vest koju nam je ćerka ove godine donela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu, valjda će biti uskoro. Mi se u to ne mešamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke", rekao nam je raspoloženi Kemiš, a Zorica je otkrila kako su saznali radosnu vest.

"Bili smo u Majamiju pre mesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja bledo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je reč, bili smo presrećni", rekla nam je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Love and be positive ?❤ @positivevibe_clothes #positivevibes #shirts #fashionable #styleinspiration #madre #padre #love #clothingbrand #shooting

A post shared by Milos Vujanovic (@milossvujanovic) on Aug 2, 2018 at 7:37am PDT

Iako im pol nije bitan već samo da trudnoća bude u redu, uskoro će saznati da li je u pitanju dečak ili devojčica.

"Sledeće nedelje dobijamo i tu vest. Jedva čekamo! Sada Zlatu svi čuvamo i negujemo, brinemo se o njoj", kaže radosna pevačica.

Podsetimo, drugoplasirani takmičar "Zvezda Granda" iz 2013/14. godine i Zlata upoznali su se još pre nekoliko godina, dok je Zorica bila deo žirija ovog takmičenja, a u vezu su stupili krajem prošle godine.

Komentari (4)

nedjo

19.10.2018 12:00

znaci,mali se zaneo

sovka

19.10.2018 13:31

da lici na babu.

nedjo

19.10.2018 13:51

zato bogati ovaj mali ide sa zoricom da peva po inostranstvu kod brace gastarbajtera

Rada lambada

20.10.2018 08:18

Usla u ziri da nadje zeta