Razvela se tri puta, a uskoro puni 40 godina: Nataša Bekvalac otvoreno o ljubavi, deci i priznala šta NIKADA NE RADI

"Najveće životne boli i porazi najviše su mi dobra doneli"

Nataša Bekvalac
 Foto: Ata images

Pevačica Nataša Bekvalac će uskoro proslaviti 40. rođendan, a kako sama kaže, nimalo se ne plaši godina, već se trudi da život provede u radosti.

- Ulazim u godine u kojima se sve manje plašim bilo čega, a pogotovo svojih rođendana, godina koje dolaze. Godine i život i sve što on donosi prihvatam s radošću jer sam sve više svesna prolaznosti svega, pa tako su moji prioriteti poređani po mom ukusu, a najveće životne boli i porazi najviše su mi dobra doneli i u biti su bile pobede - iskrena je pevačica, i otkriva šta je ono najbitnije što je naučila do svoje 40. godine:

- Da život živim u radosti i da samo srećna mogu da dajem. Da tako sebi i svojoj porodici i svima koji su mi važni doprinesem da živimo u ljubavnoj atmosferi i miru, balansu, a to za mene jeste suština života.

Nataša je oduvek bila iskrena i u javnosti je retko kada skrivala svoje strahove, pobede, ali i poraze. Kako je nedavno istakla, i dalje se bori da živi u svetu bez laži, ali tvrdi da i nakon tri neuspela braka nije izgubila veru u ljubav.

- Sada gledam drugačije na muško-ženske odnose, ali nisam izgubila veru u ljubav. Ona je uvek centralna tema u mom životu, oko nje se sve vrti, zbog nje se živi - iskrena je Bekvalčeva, i dodaje da li postoje stvari koje se bori da promeni kod sebe.

Nataša Bekvalac
 Foto: Ata images

- Uglavnom mi sve polazi za rukom, a ako nešto krene teže, znam da nisam dovoljno verovala, da moram jače verovati i više želeti. Pokušavam da što manje brinem i da se ne bojim. Nekada je lako, nekada ne, ali i život je takav, zar ne?

U međuvremenu Nataša je potpuno posvećena svojim ćerkicama Hani i Katji. Iako u njihovom domu ne postoje tabu teme, pevačica je svesna da je majčinstvo puno izazova.

Nataša Bekvalac
Foto: E-stock

- Imam ih sve manje, ali i kad se jave, zaista se trudim da ih odagnam. Oni me povuku unazad i stave u stanje u kom ne volim da budem i u kom je neprijatno, nelagodno. Sve što me guši, za mene je štetno, pa ga tako samo otpustim.

Ona takođe ne krije da su njene mezimice njeni najveći životni učitelji, kao i da im dopušta da imaju samo svoje tajne.

Nataša Bekvalac
 Foto: E-stock

- Od obe svoje ćerke učim svakodnevno, o svakoj temi koju možete da zamislite. Mislim da sa svojom starijom ćerkom imam lep i dubok odnos, a upravo zato što je tako, sigurna sam da postoje i teme o kojima ne priča sa mnom, koje deli samo sa drugaricama, tetkama i sestrama. To je normalno i za mene nije poražavajuće - ističe Nata, i odgovara od čega trenutno živi s obzirom na to da ona i njene kolege ne drže koncerte duže od šest meseci usled pandemije:

- Živim isto kao i svih ovih godina, od ljubavi, snova i maštanja.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi