PEJA STRAHUJE ZA VENČANJE Tražiću dozvolu od vladike da se oženim!

Voditelj Zoran Pejić Peja rešio je da sa svojom 20 godina mlađom verenicom Draganom Kačavendom sklopi brak na Maldivima, a potom da u Beogradu obave opštinsko i crkveno venčanje, saznaje „Alo!”.

Dragana Kačavenda i Zoran Pejić
Dragana Kačavenda i Zoran Pejić, Foto: Instagram

Međutim, kakao bi se ovaj par zavetovao na većnu ljubav i pred bogom, moraće da traži odobrenje vladike.

- Razlika u godinama između supružnika u izuzetnim situacijama može biti veća od 15 godina. Na desetine parova ne mogu da se venčaju u crkvi iz prvog puta, pa moraju da se obrate nadležnom episkopu. Zbog brojnih bračnih smetnji parovi mogu biti odbijeni, pa moraju da odu na „popravni” kod vladike. Tek uz njegovu saglasnost može se sklopiti crkveni brak i pored određenih smetnji. To mogu biti parovi kod kojih je razlika u godinama veća od 15 godina, zatim parovi koji su u poznim godinama, ali i oni koji su već sklopili brak u crkvi, i tako dalje... Crkva ovo praktikuje kako bi se otklonila svaka sumnja da se brak ne sklapa iz materijalne ili neke druge koristi. Pošto je Zoran od svoje buduće supruge stariji 20 godina, neophodno je odobrenje vladike - objašnjava za „Alo!” poverljivi izvor iz SPC.

KAKVA CICA Peja kupio verenici silikone, ona ih ponosno pokazala (FOTO)

Pozvali smo Peju kako bismo proverili ova saznanja, a on nam je rekao da je i sam upućen u ta crkvena pravila. Ipak, ne odustaje od ideje da se sa Draganom venča i u crkvi.

- Tačno je da ćemo se venčati na Maldivima na jesen. Neki naši prijatelji su to već uradili i mi smo poželeli isto. Oboje želimo lepo, romantično venčanje na egzotičnoj destinaciji koje ćemo pamtiti ceo život. To venčanje ćemo obaviti samo uz prisustvo kumova, koje još biramo - uz osmeh kaže Peja.

TEŠKE OPTUŽBE! Dalila je kriva za Aleksandrin pobačaj (VIDEO)

- Pošto je to za našu dušu i lepu uspomenu, naredne godine ćemo napraviti i pravo venčanje u našoj zemlji - gradsko, a voleo bih da se dogodi i to crkveno. Međutim, bojim se da će nas Crkva odbiti. Ipak je 20 godina razlika između mene i Dragane. Mi ćemo pokušati, pa kako Crkva odluči. Svakako ćemo tražiti dozvolu - poručio nam je kroz smeh budući mladoženja.

Inače, Peja i Dragana uveliko se spremaju za venčanje. Peja je nedavno priznao da mu je verenica platila sređivanje zuba, a on je njoj zauzvrat platio ugradnju silikona u grudi.

A BANČILI SU ZAJEDNO Đoletov sin više ne luduje sa Darom Bubamarom  

 • Korisnik: karanfil
  17/05/2017 - 14:49
  Kakav je ovo bilde, pa ova treba da mu uzme i poslednju kap krvi, i sve šro poseduje
 • Korisnik: Bata Kure
  17/05/2017 - 14:28
  Gurbet sa belim zubima!
  • Nemoj tako @Bata Kure
   18/05/2017 - 01:34
   Odlican oldtamer!
 • Korisnik: smm
  17/05/2017 - 14:18
  Mnogo je grešan, pa sumnjam da će mu vladika potpisati dozvolu za venčanje, osim ako i njega ne povedu na brčkanje na Maldive. (Čujte, on i Maldivi - ima li neko da se nije nasmejao).
 • Korisnik: Sanja
  17/05/2017 - 13:22
  Retko odvratan tip!!
 • Korisnik: Bgd
  17/05/2017 - 13:18
  Venčanje na Maldivima nije zakonito u Srbiji, ne postoji međunarodni sporazum. pitajte Željka i Jovanu .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi