Keba
Alo!
Dragan Kojić Keba

Privatna arihiva

Dragan Kojić Keba , Foto: Privatna arihiva

Dragan Kojić Keba dokazaće još jednom da ne robuje predrasudama, pa ćemo ovoga puta imati priliku da ga u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, koji se emituje u petak uveče na TV „Prva“, gledamo u ulozi transmuškarca iz filma „Roki horor šou“ čuvenog glumca Tima Karija.

PROČITAJTE JOŠ:

Da je na snimanju bilo i više nego zanimljivo, svedoče fotografije iz šminkernice, gde je Keba napravio pravi spektakl. On je prvo napravio nekoliko selfija, a onda i neobičnu fotografiju na kojoj se vidi kako zavodi Nenada Pagonisa.

Dragan Kojić Keba

Privatna arihiva

Dragan Kojić Keba , Foto: Privatna arihiva

Dragan Kojić za „Alo!“ kaže da se odlično proveo, te da mu nije palo na pamet da odbije ulogu u ovom šou-program humanitarnog karaktera.

Dragan Kojić Keba

Privatna arihiva

Dragan Kojić Keba , Foto: Privatna arihiva

- Ovo je sigurno do sada moja najteža uloga. Bez dvoumljenja sam je prihvatio jer je takav šou-program. Bilo bi neumesno da odbijem. Odradio sam kako treba i svi su bili prezadovoljni - rekao je Keba i dodao:

- Iako je ovo bila teška uloga, moram da priznam da sam bio dobra riba. Poštujem svačije seksualno, duhovno i telesno opredeljenje i nisam imao problem da se ovako obučem. Bilo je svakakvih komentara, ali najviše pozitivnih - rekao je Keba za „Alo!“ i otkrio da je tek nakon snimljene tačke otišao do šminkernice da se pogleda u ogledalo.

Dragan Kojić Keba

Privatna arihiva

Dragan Kojić Keba , Foto: Privatna arihiva

- Vi znate koliko ja volim ogledala, ali zamolio sam da ih sklone dok pripremaju masku. Sebe sam tek video kada sam izašao na binu u odrazu kamere i tada sam pao od smeha. Kasnije sam otišao do šminkernice, gde sam pravio selfije i video-snimke… - otkrio je Kojić za „Alo!“

 BONUS VIDEO:

"TAKVE IMAJU TARIFU" Snežana Dakić o lepoti u Srbiji: Živimo u dobu izveštačene kose i loše šminke!

 

Alo! štand najposećeniji! Ljudi iz sveta estrade okupili najviše publike! (FOTO)

AUTOR: J. Ilić DATUM I VREME: 24.10.2019. 18:30 Čitaoci novina i portala "Alo.rs" uživali! Sajam medija, Foto: Alo!/Masanori Josida Sajam informisanja, komunikacije i marketinga "Media Market" drugog dana posetio je rekodan broj ljudi, a na iznenađenje svih najviše se moglo videti mlade populacije. Sajam medija, Foto: Alo!/Masanori Josida POD VELIKIM STRESOM JE!