POGINUO DOK JE PAKOVAO OPREMU Tragično nastradalog Grua padobran vukao 300 metara po Dunavu, podizao ga 10 metara u visinu!

Velika tragedija!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Dejan Briza/Alo!

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je juče u Zemunu vozeći kajt.

STRADAO U NESREĆI! Poginuo reper Gru!

 

Dalibor Andanov Gru juče je sa četvoricom svojih drugova bio je na "Kajt surfingu" (surfivanju uz pomoć padobrana) u Zemunu kada su se zbog nevreme oko 15 časova dogovorili da prestanu sa ekstremnim sportom.

ALARMANTNO STANJE ISPRED DOMA Gruovu ženu drže, ne može da stoji na nogama! Tijana Dapčević i Nigor došli prvi da izjave saučešće!

Vladimir Andonov Gru
Vladimir Andonov Gru, Foto: printscreen

Kako "Blic" saznaje iz istrage, Gru je juče oko 15 časova ušao u Dunav kako bi spakovao opremu.

POLICIJA IZVRŠILA UVIĐAJ! Telo tragično nastradalog Grua odvezeno sa mesta nesreće! (VIDEO)

- Tada je dunuo jak vetar i podigao ga zajedno sa padobranom na visinu od 10 metara. Jak vetar nosio ga je kroz Dunav čak 300 metara! Nesrećni Gru nije mogao da se izbori sa jakim udarima vetra i zbog toga je više puta svojim telom udaro u vodu što je i bilo pogubno za njega - dodaje izvor blizak istrazi.

"IZ NAJVEĆIH VISINA, U NAJVEĆE DUBINE" Gru je poginuo tokom vožnje kajta, a njegov najveći hit mu je odredio sudbinu!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Prema informacijama, četvorica prijatelja koji su bili očevici tragedije uspeli su uz pomoć čamca da dođu do Grua, ali on već tada nije davao znake života.

"NE MOŽEŠ DA DOŽIVIŠ NESREĆU A DA NE POGINEŠ" Slediće vam se krv u žilama kada čujete šta je Gru izgovorio pre dve nedelje! Kao da je predosetio!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Dejan Briza/Alo!

Telo nastradalog repera prevezeno je na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije.

PADA TAMA I POČINJE KIŠA, KAO DA KAŽE - OVDE JE KRAJ! Uz najpotresniju Gruovu pesmu su odrastale generacije, sada je Srbija u suzama deli na društvenim mrežama!

Prekrili ga platnom! Naš fotoreporter uslikao UZNEMIRUJUĆI DETALJ!

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 09.09.2019. 19:50 - 09.09.2019. 20:36 Čuveni srpski reper poginuo je danas u 46. godini. Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Instagram Dalibor Andonov Gru je danas tragično izgubio život kod Nautičkog kluba "Zemun" kada je vozeći kajt upao u Dunav. OBOJE SU U CRNINI!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi