POČINJE BORBA ZA NASLEDSTVO! Tozovčevi vanbračni sinovi u trci za bogatstvo koje se meri milionima, ovaj detalj o pevačevoj prošlosti malo ko zna!

Sinove je priznao, iako žive u inostranstvu i jako su se retko viđali

Tozovac
Tozovac, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Prijatelji legendarnog pevača kažu da očekuju da se njegova deca, koja žive u inostranstvu, pojave kako bi tražila svoj deo nasledstva, na koje i imaju pravo jer ih je priznao

Nakon sahrane Predraga Živkovića Tozovaca počeće i borba za njegovo nasledstvo.

Pojedini prijatelji legendarnog pevača kažu da postoji mogućnost da se njegovi vanbračni sinovi pojave i traže svoj deo, na koji imaju pravo jer ih je Tozovac priznao.

Imovina koju je čuveni muzučar stekao za života na ostavinskoj raspravi može da bude podeljena između njegove vanbračne dece i supruge Mime. Kako kažu njegovi prijatelji, dosta je zaradio jer je decenijama bio jedan od najboljih i najuspešnijih pevača, a imao je i dva stana i kuću. Inače, kako je i sam Tozovac jednom prilikom rekao, njegova vanbračna deca žive u inostranstvu i nisu skoro dolazili u Srbiju.

On je izbegavao da priča o njima, ne samo u javnosti već i sa prijateljima, koji samo znaju da oni postoje, ali ništa više od toga. Sve detalje tog odnosa znala je samo njegova supruga.

POSLEDNJE ZBOGOM NA NOVOM GROBLJU Udovica Mima, ćerka i unuka primaju saučešće, nema više njihovog Predraga (FOTO)

- Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu - rekao je pre devet godina pevač za Kurir.

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA Tozovac u istoj grobnici sa pevačem i glumcem!

Tozovac dugo nije bio u kontaktu sa sinovima, a jednog od njih, kako se pričalo na estradi, dobio je sa jednom mnogo lepom pevačicom, koju su svi jurili, ali koja nije bila poznata.

POgledajte OVDE kad se očekuje komemoracija legendarnom Tozovcu.

Povezane vesti

 • Korisnik: Фахри
  08/04/2021 - 22:32
  Требао је то да остави вољеном сину нашег народа.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi