Tozovac
Rajko Ristić/Alo!
Tozovac

Rajko Ristić/Alo!

Tozovac, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Prijatelji legendarnog pevača kažu da očekuju da se njegova deca, koja žive u inostranstvu, pojave kako bi tražila svoj deo nasledstva, na koje i imaju pravo jer ih je priznao

Nakon sahrane Predraga Živkovića Tozovaca počeće i borba za njegovo nasledstvo.

Pojedini prijatelji legendarnog pevača kažu da postoji mogućnost da se njegovi vanbračni sinovi pojave i traže svoj deo, na koji imaju pravo jer ih je Tozovac priznao.

Imovina koju je čuveni muzučar stekao za života na ostavinskoj raspravi može da bude podeljena između njegove vanbračne dece i supruge Mime. Kako kažu njegovi prijatelji, dosta je zaradio jer je decenijama bio jedan od najboljih i najuspešnijih pevača, a imao je i dva stana i kuću. Inače, kako je i sam Tozovac jednom prilikom rekao, njegova vanbračna deca žive u inostranstvu i nisu skoro dolazili u Srbiju.

On je izbegavao da priča o njima, ne samo u javnosti već i sa prijateljima, koji samo znaju da oni postoje, ali ništa više od toga. Sve detalje tog odnosa znala je samo njegova supruga.

- Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu - rekao je pre devet godina pevač za Kurir.

Tozovac dugo nije bio u kontaktu sa sinovima, a jednog od njih, kako se pričalo na estradi, dobio je sa jednom mnogo lepom pevačicom, koju su svi jurili, ali koja nije bila poznata.

Komentari (1)

Фахри

08.04.2021 22:32

Требао је то да остави вољеном сину нашег народа.