Tozovac i Emilija
Prntscrn/instagram
Tozovac i Emilija

Prntscrn/instagram

Tozovac i Emilija, Foto: Prntscrn/instagram

Tozovac je shvatio da je ona žena njegovog života kada je sanjao da je umrla, što mu je veoma teško palo.

- Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: “Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao - ispričao je Tozovac.

Takođe, malo ko zna da pevač iza sebe već ima jedan brak, koji nije uspeo. On se oženio jako mlad, a sa tadašnjom suprugom rastao se posle nekoliko godina.

io sam oženjen kao mlad čovek sa dvadeset godina. Brak tada nije uspeo. Ne znam o toj ženi ništa, živi sa porodicom u Americi. Bio sam veoma mlad, tada sam imao svega dvadeset godina i na početku karijere. Međutim, rastali smo se posle nekoliko godina, danas nemam kontakt sa njom - otkrio je legendarni pevač.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: