Emotivac: Milan Topalović Topalko
Promo
Emotivac: Milan Topalović Topalko

Promo

Foto: Printscreen

Topalko još ne može da prebrodi stres koji je doživeo zbog loših i neprofesionalnih majstora.

Milan Topalović Topalko

Promo

Foto: Printscreen

- Želim da kažem svim kolegama, prijateljima i ljudima kojima su brod i voda sve u životu, da ako hoće da im se zgadi život, oteraju svoje voljeno plovilo u marinu na Ostružnici na remont i farbanje. Toliko nemara i neodgovornosti nisam video za 43 godine svog života. Pored moje ljubaznosti i molbe da ga srede najbolje što umeju, jer ne pitam za cenu, tako su se poneli - počinje pevač priču, još ogorčen zbog svega što se desilo.

- Moj tek ofarbani brod je posle tri dana pustio koroziju, iako je pre toga bio kao nov. Sve sam uredno platio i veoma sam razočaran što su mi upropastili brod. Pre farbanja nisu zaštitili unutrašnjost, pa je drveni enterijer upropašćen farbom. Vratiću ja brod u željeno stanje, jer on mi je sve moje kad siđem s bine. Moj odmor, moja ljubav, moj život. Popio sam dva leka za smirenje kad sam ga video tako oštećenog. Teško mi je palo. Samo mi, koji smo na vodi, znamo koliko volimo nautiku - nastavlja Topalko, koji dodaje da ništa ne može da nadomesti njegov nemir.

Milan Topalović Topalko

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Tri meseca sam čekao da majstori završe posao, a sada umesto uživanja, osećam duševni nemir koji ne može da se smiri nikakvim novcem. Ima tu mnogo ulaganja, koje sam naknadno otkrio. Takođe, ne znam koliko će me koštati to što je i unutrašnjost upropašćena, ali opet kažem, novac mi je nebitan, samo da se sve vrati u normalno stanje. Poenta je u neodgovornosti i traljavosti ljudi kojima sam poverio svoje blago. Njihova nekvalitetna usluga me je koštala mnogo. Ne želim nikome ovako nešto. Veoma je važno da kad vam neko poveri vozilo, plovilo, ili šta god, da se to uradi kako treba - zaključio je pevač.

Komentari (1)

Jul

17.06.2020 13:16

Cccc,blago tebi kad se zbog toga nerviraš!Odakle tebi pare,gde ti radis,sacuvaj bože.