Gordana Zdravković i Novica Zdravković
Alo!
Gordana Zdravković i Novica Zdravković

Alo!

Gordana Zdravković i Novica Zdravković, Foto: Alo!

Iako su godinama bili u sukobu zbog autorskih prava u vezi sa pesmama pokojnog Tome, njih dvoje su rešili da uspostave koliko-toliko korektan odnos, saznaje „Alo!“.

Aco Pejović sa  suprugom i ćerkom

Rajko Ristić

Aco Pejović sa suprugom i ćerkom, Foto: Rajko Ristić

Osim što je 25 kolega nastupilo pevajući Tomine pesme, pomirenje njemu dvoje najdražih ljudi verovatno bi ga najviše usrećilo. Kako saznajemo, pomirenju je kumovao menadžer Bane Obradović, a oboje su to prihvatili sa oduševljenjem. Priču nam je na dan koncerta potvrdio i Novica, koji je srećan što sada ima kontakt sa Tominom decom.

Podigao publiku na  noge: Šaban Šaulić

Rajko Ristić

Podigao publiku na noge: Šaban Šaulić, Foto: Rajko Ristić

- Sve je u najboljem redu. Naravno da se družimo i da smo u korektnim odnosima. Nema potrebe da pričamo o sukobima, koji su iza nas. Bitna je budućnost - kratko nam je poručio Novica, koji je u bekstejdžu najviše ćaskao sa Acom Lukasom.

Uživao:  Aca Lukas

Rajko Ristić

Uživao: Aca Lukas, Foto: Rajko Ristić

Osim što su nastupale, mnoge Tomine kolege uživale su u izvođenju ostalih pevača, pa su se tako u loži opustili Bora Đorđević, Haris Džinović i Marko Bulat, koji je na koncert došao sa ćerkom svoje supruge Marije. Novopečeni deda Šaban Šaulić je bio posebno raspoložen dok je izvodio Tomine numere, a Nikola Rokvić je svoje izvođenje posvetio supruzi Bojani i ćerkici Leoni.

U loži: Marko Bulat, Bora  Đorđević i Haris Džinović

Rajko Ristić

U loži: Marko Bulat, Bora Đorđević i Haris Džinović, Foto: Rajko Ristić

Među najveselijima su bili i Aco Pejović sa suprugom i najmlađom ćerkom, Lepa Lukić, Zoran Kalezić i mnogi drugi. Noć je protekla ne samo u sećanju na Tomu već u susretima mnogih pevača koji se godinama nisu videli, pa su dugo i nakon koncerta ćaskali u bekstejdžu. Danas se navršava 25 godina od kada je preminuo legendarni glumac, a za mir njegove duše mnogobrojne kolege će mu zapaliti sveću.

Save

Save

Komentari (1)

Teodora

30.09.2016 22:52

Za vreme smo znali, ali sad smo videli na delu da i pare leče sve.