Tijana Ajfon, Luna Đogani, Kija Kockar
alo!
Tijana Ajfon, Luna Đogani, Kija Kockar

alo!

Foto: alo!

Tijana Maksimović, poznatija pod nadimkom Ajfon, važi za devojku bez dlake na jeziku, pa je tako bilo i ovoga puta kada je za portal Alo.rs iznela svoje mišljenje o pobednicama prve i druge sezone rijalitija "Zadruga", Kristini Kiji Kockar i Luni Đogani. 

Tijana se dotakla teme rijaliti programa i učesnika, te za njih nije imala lepe reči, iako je i sama svoju popularnost stekla u pomenutim televizijskim formatima. 

- Ja iskreno ne mogu da pljujem jer sam se i ja proslavila u rijaliti programima, i nadam se da sam se izdigla više iz toga. Nemam neko visko mišljenje, za mene je to polusvet i ja ne idem među njih. Smatram da mi nije mesto sa šljamom, da budem prljava, štrokava i da živim sa trećerazrednim prostitutkama" - rekla je Tijana. 

Tijana Ajfon

alo!

 Foto: alo!

Ipak, najviše pažnje je posvetila Luni Đogani i Kiji Kockar: 

- Masnoglava se ugojila, devojka je sebe upropastila, ona je sebe osramotila da narednih deset godina ne može da se opere. O toj spodobi više nemam komentar - rekla je oštro Tijana. 

Šta je sve Maksimovićeva rekla o rijalitijima u Srbiji, o tome pod kojim uslovom je možemo videti u istom, ali i o Kristini Kiji Kockar, pogledajte u narednom video-prilogu:

 

Komentari (1)

Max

13.01.2020 15:49

Rece profesionalna prostitutka