Indira Radić
printscreen
Indira Radić

printscreen

Indira Radić, Foto: printscreen

Indira Radić svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Malo je poznato da ona ima sina od 25 godina. Severin Radić koji se medijski ne eksponira je autor svih pesama sa poslednjeg albuma.

Severin Radić

Instagram/elinaradic

Severin Radić, Foto: Instagram/elinaradic

On se slabo pojavljuje u javnosti, te niko nije imao prilike da ga viđa.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Indira je Severina dobila u braku sa muškarcem čiji identitet nikada nije otkrila. Ubrzo nakon rođenja deteta 1991. godine, Indira se sa tadašnjim suprugom i majkom iz Bosne preselila u Beograd. Međutim, kada je Severin napunio četiri godine, pevačicin muž je hteo da se vrati u Bosnu, a Indira se sa tim nije složila te je bivši suprug bez pitanja odveo sina. Nakon završenog suđenja u Srbiji i Bosni i Hercegovini, Severin je vraćen mami.

Nadežda je pre Mikija i Tome bila u vezi sa ovim rukometašem! Bio joj je najveća podrška, a sve se raspalo u trenu! (FOTO)

AUTOR: Blic/R.J. DATUM I VREME: 23.08.2019. 20:25 Ona baš nema sreće u ljubavi... Foto: Printscreen Nadežda Biljić je u centru skandala nakon što ju je sada već bivši dečko Toma Panić fizički napao u njenom stanu prošle nedelje. Malo ko zna da je ona bila u vezi sa rukometašem koji ju je varao dok je ležala pored njega.

 

Severin se 2014. godine oženio, a mnogi tvrde da njegova supruga Elina neodoljivo podseća na Indiru.

Severin Radić

printscreen

Severin Radić, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar