Teodora Džehverović
M.Jošida
Teodora Džehverović

M.Jošida

Teodora Džehverović, Foto: M.Jošida

Mlada zvezda Teodora Džehverović jedna je od najpopularnijih pevačica na sceni, a da od fanova nema mira ni tokom opuštene šetnje prestoničkim ulicama, uverio se naš paparaco!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, zgodnu Teu uslikali smo u trenutku kada ju je nepoznati muškarac presreo na ulici i sa uzbuđenjem je zamolio da zastane kako bi mu dala autogram.

Teodora Džehverović

M.Jošida

Teodora Džehverović, Foto: M.Jošida

Džehverovićeva je slobodno vreme iskoristila da prošeta Beogradom i napuni baterije pred nastupe koji je očekuju za vikend, a po njenom osmehu zaključili smo da se i sama prijatno iznenadila što je osim mlađe populacije podržavaju i stariji ljudi.

Teodora Džehverović

M.Jošida

Teodora Džehverović, Foto: M.Jošida

Zgodna Tea se s osmehom na licu potpisala na papir koji joj je nepoznati čovek pripremio, srdačno se ispričala sa njim i zahvalila mu na lepim rečima.

Nepoznati čovek nije skidao osmeh sa lica dok je pričao sa pevačicom, a više puta joj je i zahvalio što ga je ispoštovala i izdvojila vreme da porazgovaraju kao sav normalan svet. U jednom trenutku, pevačicin fan poželio je i da je zagrli i poljubi, ali Teodora na to nije pristala. Umesto toga, srdačno su se pozdravili, te je svako krenuo svojim putem.

Poznati pevač priznao da je K*ESNUO Kiju! Sve OTVORENO rekao, rekao čak i vreme! (FOTO)

AUTOR: Srpski telegraf/A.K. DATUM I VREME: 14.06.2019. 08:16 Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" tvrdi da već neko vreme nema dečka. Kija i Vuk Mob u Ulcinju, Foto: E-stock/Ivan Dobričić Popularni pevač Vukadin Gojković, poznat i kao Vuk Mob, prošle godine je navodno imao aferu sa pobednicom zadruge i pevačicom Kijom Kockar.

Pogledajte BONUS video:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!

 

 

Komentari (1)

Milan

25.09.2019 22:57

Kakav paćenik! ?