Teodora i Nino
Printscreen/Instagram
Teodora i Nino

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Naime, košarkaš je ljut na pevačicu zato što često objavljuje golišave fotke, ispod kojih joj fanovi ostavljaju vulgarne komentare. Upravo zbog toga su se ona i Nino Žestoko posvađali pre nekoliko dana.

- Teodora je radila set novih fotografija u jednom etno-selu. Trebalo je da budu najeksplicitnije do sada! Dogovor je bio da pozira gola, samo u jakni i gaćicama. Nino je bio sa njom na setu i poludeo je kad je čuo za tu ideju. Rekao joj je da ne dolazi u obzir ako misli da bude u vezi sa njim. Teodora je vikala na njega: "Šta je sa tobom?" Znaš da ne nastupam zbog korone i da takve fotke privlače moje fanove, a zarađujem preko Instagrama! Da li treba da biram između tebe i karijere?!" - prepričava izvor sa lica mesta.

Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Prema njegovim rečima, rasprava je trajala desetak minuta, a onda je Džehverovićeva okrenula ploču.

- Prišla je fotografu i rekla da je Nino u pravu i da joj ne priliči da bude gola. Očigledno je da je popustila pod pritiskom, u želji da mu udovolji. On je ostatak dana bio nervozan - priča izvor.

Sportista je već neko vreme besan na Teodoru. On se iznervirao i kad ju je ekipa "Paparaco Lov" snimila kako se presvlači u parku.

- Odlepio je zbog tog snimka! Vikao je na nju: "Šta će moja porodica i prijatelji reći što ti je gotovo ispala bradavica na televiziji?!" Dva dana nisu razgovarali. Teodora pokušava da ga ubedi da je za pevanje važan i izgled i seksepil, a ne samo glas, ali on smatra da mora da postoji granica. Ljubomoran je i na komentare koje joj muškarci ostavljaju na Instagramu. govori joj da je sama kriva za to jer ima golišave fotke - završava izvor.

Da li smatrate da Teodora treba da nastavi da se slika provokativno jer joj to donosi dobru zaradu ili mislite da je Nino u pravu?

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: