Teodora Džehverović
Danijel Rakočević
Teodora Džehverović

Danijel Rakočević

Teodora Džehverović, Foto: Danijel Rakočević

Veliki broj nastupa zakazala je na Crnogorskom primorju, a paparaco „Alo!“ uslikao ju je na privatnom bazenu Hotela „Avala“, koji mogu da koriste isključivo gosti ovog luksuznog kompleksa.

PROČITAJTE JOŠ:

Seksepilna plavuša slobodno vreme je provodila je sama, a ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da je Teodora na bazen stigla obučena. Naručila je kafu, smestila se na ležaljku i tu provela oko pola sata.

Teodora Džehverović

Danijel Rakočević

Teodora Džehverović, Foto: Danijel Rakočević

Nakon što joj je zazvonio mobilni telefon, Džehverovićeva je ustala i otišla do bazena, gde je bez pardona sela obučena i zavodila preko kamere mobilnog telefona. Iako nismo uspeli da saznamo ko je bio s druge strane, tajanstvena osoba izmamila je pevičici osmeh.

- Teodora je u poslednje vreme isključivo posvećena poslu i nema previše vremena da se odmara, pa svaki slobodan trenutak pred nastup iskoristi da se malo opusti.

Sloba Radanović prvi put u javnosti sa NOVOM DEVOJKOM! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 09:58 - 14.08.2019. 10:35 Uhvaćeni! Sloba Radanović, Foto: printscreen/e-stock Pevač Slobodan Radanović, nedavno je izjavio da je srećno zaljubljen i da uživa u vezi. Međutim, devojku krije od očiju javnosti, te nikada nismo imali prilike da ih vidimo zajedno.

S obzirom na to da je crnogorska publika obožava, gazde diskoteka i klubova je stalno angažuju jer se na njenim nastupima troši puno novca, a ona pravi fenomenalnu atmosferu - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:

- Privatni i emotivni život čuva daleko od očiju od javnosti, pošto joj je sada karijera na prvom mestu. Nakon velikog uspeha pesme „Čarolija“, kojom je oduševila sve fanove, Teodora se sada bacila na pripremu novih pesama, kojima će sasvim sigurno napraviti estradni bum.

Teodora Džehverović

Danijel Rakočević

Teodora Džehverović, Foto: Danijel Rakočević

Ona ništa ne želi da prepusti slučaju, pa unapred planira i razmišlja o tome kako bi novi album trebalo da zvuči - otkriva izvor „Alo!“.

Muzika je promenila moju finansijsku situaciju

Teodora je nedavno u intervjuu za magazin VIP otkrila da li ima istine u tome da si muzikom počela da se bavi, kako bi pomogla svojoj porodici da se izvuče iz finansijskih problema. - Retko govorim o svojoj privatnosti i draže mi je da između mene, mame, tate i brata ostane ono što nas je porodično bolelo. Istina je da sam se prijavila u „Zvezde Granda“ onog trenutka kada je u meni postojala najveća želja da promenim život svojih roditelja i da im olakšam, pošto nam godinama nije bilo lako. U meni je postojala želja da uspem i to se na kraju isplatilo - rekla je tada Teodora.

 BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom