Teodora Džehverović
Instagram
Teodora Džehverović

Instagram

Foto: Instagram

Teodora Džehverović kaže da voli da bičuje muškarce.

Popularna pevačica, koja je posle dve godine raskinula sa manekenom Anđelom Rankovićem, otkrila je da voli da dominira u se*su.

Teodora Džehverović

Screenshot TV Pink

 Foto: Screenshot TV Pink

- Muškarci se iznenade kada vide tu moju drugu stranu. Koji muškarac to ne voli? Ali mora da postoje neke granice. Nekada koristim bičeve. Sve zavisi od toga koliko dugo smo u vezi - rekla je pop zvezda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Pozzić

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on Jan 28, 2020 at 7:52am PST

Ona je ispričala i svoja neobična iskustva u krevetu.

- Probala sam se*s dok sam imala menstruaciju, nije mi se dopalo. To nije bio prvi dan, ali je ipak neprijatan osećaj. Čula sam da žene kažu da se posle menstruacije osećaju najpoželjnije - rekla je Teodora i otkrila najluđe mesto za intimni odnos.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

jos samo ova slika i vadim prst iz usta ?

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on Jan 3, 2020 at 11:01am PST

 - Vodila sam ljubav u vodi - priznala je ona.

Komentari (3)

ccc

29.01.2020 19:33

Sto se zeno kanalis svojim zivotom,imas porodicu, suta ce ti deca citati izjave...1.2.3.4.5. pa tek kazi...

Sta reci

29.01.2020 20:59

Bila sam Teodorin veliki fan tokom Zadruge, mogu potvrditi da je izrazito vredna, talentovana i ambiciozna devojka. Medjutim, ovakvim izjavama svaki put me iznova razočara. Ne znam da li je menadžerka savetuje da daje ovakve intervjue ili je reč o njenoj naivnosti i nesnalaženju u davanju odgovora na ovakva pitanja, ali u svakom slučaju je degutantno.

wtf

29.01.2020 23:29

Ona kad daje intervjue kao da nije svoja, da li je udari trema pa pod pritiskom lupeta koješta ili je još nezrela i ne shvaća da ne mora na baš svako pitanje da da odgovor ne znam. U svakom slučaju svaki put se izblamira i sav onaj trud koji ulaže u spotove i pesme padne u senu pored ovakvih izjava. Generalno, ionako joj se karijera isuviše svodi na pokazivanje atributa i provokativne pesme i spotove, najmanje od svega dolaze do izražaja njene vokalne sposobnosti.