Teodora Džehverović - Amidži šou, Ognjen Amidžić
Pink printsc

Pevačica Teodora Džehverović navodno je odlučila da se posveti novom biznisu i planira da uskoro lansira lutku sa svojim likom.

Poznato je da se Teodora tokom pandemije korona virusa snašla i pronašla načine da zarađuje i kada ne nastupa, pa osim reklama putem Instagrama, dobija novac i od snimanja rođendanskih čestitki, koje naplaćuje 500 evra. Pored toga, Teodora planira i da pokrene svoj takmičarski muzički šou, ali sa svojom kreativnošću ni tu nije stala.

Ona je nedavno na svom Instagramu objavila sliku igračke koja neodoljivo podseća na nju, kako likom, tako i po načinu oblačenja, zbog čega je dobila ideju i podelila je sa svojim pratiocima.

- Ko je za da uradim ovakvu lutku? - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Kako kaže izvor "Kurira" blizak pevačici, ona je već krenula da osmišljava kako bi lutka sa njenim likom tačno izgledala, kojih proporcija bi bila, kakvu šminku i garderobu bi nosila, a čak ima i neke crteže koje je uradila. Ukoliko uspe da nađe sponzora s kojim bi sklopila saradnju, do kraja godine bi lutka s njenim likom mogla da bude na tržištu u Srbiji. Ukoliko se projekat pokaže dobro, izvor kaže da bi onda proširila biznis i na region, najpre Republiku Srpsku, gde ima dosta fanova.

Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Instagram

Teodora Džehverović i Nino Čelebić, Foto: Instagram

Iako se mnogim njenim pratiocima dopala ideja i složili su se da treba da svoj lik pretoči u lutku, bilo je i onih koji su osudili ovaj njen potez i optužili je da, "kao i uvek, kopira druge".

- Džehva umislila da je Lepa Brena - napisao je jedan tviteraš, aludirajući na to da je Brena prva pevačica na ovim prostorima koja je imala lutku sa svojim likom.

- Prvo kopira Bijonse i druge svetske zvezde i krade im spotove, a sada je prešla i na domaće pevačice. Smisli nešto originalnije - glasio je jedan od komentara.

Teodora se za sada ovim povodom nije oglašavala.