Damir i Zorana
Screenshoot Instagram
Damir Džumhur

M.Jošida

Damir Džumhur, Foto: M.Jošida

Bosanski teniser Damir Džumhur ne samo da je zaveo dve ljute suparnice Zoranu Jovanović i Sofiju Milošević u isto vreme već je obe uspeo da prevari sa Helenom, ćerkom folkera Milana Topalovića, saznaje „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

Zoranah Jovanović

printscreen

 

Kako tvrdi naš izvor, teniser je Topalkovu naslednicu krišom od dve svoje druge devojke odveo u Antaliju.

- Iako je veza koju je započeo sa Zoranom krenula lepim tokom i delovali su srećno i zaljubljeno, Damir je posle nekoliko nedelja počeo da se interesuje za druge devojke. Kako je i vezu sa Zoranom započeo dok je bio u šemi sa Sofijom, nije mu strano da ulazi u dvostruke, čak i trostruke veze. Tako je usred ljubavi za Zoranom počeo da muva Helenu, koja je posle nekoliko dana udvaranja pristala da izađe sa njim i započeli su vezu - priča izvor i otkriva da je Džumhur novu izabranicu, krijući od Zorane, odveo u Tursku na more.

Helena Topalović

Screenshoot Instagram

Helena Topalović, Foto: Screenshoot Instagram

- Kako im je posle nekog vremena dosadilo da se kriju, Damir je Heleni predložio da odu u Antaliju na more i uživaju daleko od očiju njegovih žena. Kako je Helena ljubitelj luksuznih putovanja, oduševljeno je prihvatila poziv. On je slagao da ima sportske obaveze, a Helena roditelje da ide sa drugaricom i tako su krijući otišli na odmor - kaže izvor i otkriva da je Zorana saznala za prevaru i istog trenutka ostavila tenisera.

Sofija Milošević

Nenad Vujanović/Alo!

Sofija Milošević, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Oni su se dosta potrudili da sakriju tragove, ali od Zorane nisu uspeli da sakriju svoju tajnu vezu. Saznala je preko drugarice i nije mogla da dođe sebi od besa.

Damir i Zorana

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Damiru je poslala poruku da zna sa kim je, a zatim ga je blokirala. Bilo mu je krivo jer nije želeo da je povredi, ali mu je utehu pružila Helena i objasnila mu da je bilo pitanje vremena kada će se za njih saznati. Vratili su se u Beograd pre nekoliko dana i ne razdvajaju se po ceo dan. Mali se baš zaigrao sa ženama, pitanje je vremena kada će i ovu malu Topalkovu zameniti nekom mlađom i atraktivnijom - zaključuje izvor „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

Stanija Dobrojević

Rajko Ristić/Alo!