Tanja Savić
Rajko Ristić/Alo!
Tanja Savić

Rajko Ristić/Alo!

Tanja Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kao što je i obećala, Tanja Savić vratila se na estradno nebo, i to jača nego ikad i u punom sjaju s novim saradnicima i pesmom Za ljubav nisi, koja je danima druga u trendingu.

„Iskreno, verovala sam u pesmu, ali nisam očekivala da će ovako dobro proći, da će biti ovoliko pozitivnih komentara i pohvala sa svih strana. Bez lažne skromnosti, nijedan negativan komentar nisam dobila. Prezadovoljna sam“, kaže Tanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Tanja Savić

Printscreen

Promenila si imidž, a i pravac muzike. Kakve pesme da očekujemo na tvom albumu?

Hvala vam što ste primetili, potrudila sam se uz pomoć svog tima da promenim imidž, da budem drugačija i ovaj album za mene je jedan veliki izazov. Nadam se da će se svideti i mojoj publici.

Da li će biti nekih dueta i s kim?

Odradila sam četiri nove pesme i dve duetske, ali ne bih otkrivala detalje još uvek. Očekuje vas ukupno šest novih pesama, plus bonus prethodne četri pesme koje su mi uradili Korona i Rimski. Svaku pesmu sam ekranizovala i videćete sasvim novu Tanju u nekom potpuno drugačijem stilu. Radimo na promociji, radimo na finalnim priprema za moj veliki estradni povratak!

Hoće li to biti nešto moderniji zvuk poput Nikolije, Anastasije, Maje Berović...?

Mislim da sam dokazala prethodnim pesmama da volim da se oprobam u svim žanrovima, pa i moje poslednje pesme Soba zablude, Oči boje viskija, Zločin bez dokaza nešto su sasvim drugačije od stare mene. Nedavno sam izbacila pesmu Za ljubav nisi, koja najavljuje studijski album, tako da po toj pesmi možete da vidite u kom smeru idem. Biće ovo vrelo leto.

Tanja Savić

Dejan Briza/Alo!

Tanja Savić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Zašto si pravila tako dugu pauzu? Jel tačno da nisi bila finansijski spremna za tako skup projekat?

Finansije mi nikada nisu bile problem. Jednostavno sam uživala u odrastanju svoje dece. Uvek sam bila prisutna nekim novim singlom, ali sada sam osetila da je pravo vreme za album i neke nove poslovne poduhvate.

Ti ne ispijaš kafe s kolegama, da li ima prijateljstva na estradi ili je sve foliranje?

Verujem u prijateljstva na estradi, ali nisam u mogućnosti da ispijam kafe. Znam koliko dobrih kolega ima, koliko pozitivnih i divnih ljudi.

S kim se ti čuješ iz Granda?

U kontaktu sam sa dosta njih! Možda sam se po povratku u Srbiju najviše ispričala s mojim Darkom Lazićem.

PROČITAJTE I:

Ti si mu išla u posetu kada je bio povređen, hoćeš li mu pevati na svadbi s Marinom?

Čujemo se redovno, a nedavno smo se i videli. Darkova nova pesma je odlična, mnogo mi se dopada, i očekivala sam da će napraviti pravi bum! Naravno da ću mu pevati na svadbi i jedva je čekam.

Ostaješ li u Srbiji? Da li ste kupili kuću na Senjaku, godinama ste se selili i bili podstanari?

Tačno je da ostajemo u Srbiji, da ću se posvetiti svojoj karijeri, a stambene investicije prepustila sam mom suprugu Dušanu, uskoro ćemo da odlučimo i pronađemo našu oazu mira. Mislim da su to neke privatne stvari, publiku zanimaju moje pesme.

Koliko ti znači podrška supruga Dušana? Primetili smo da nisi od onih koja priča da je sve idealno u braku.

Ako u braku ne postoje nesporazumi i svađe, onda nema ni ljubavi. Ne sme sve biti savršeno! Mislim da moj brak nije idealan, ali pun je ljubavi, a kruna svega toga jesu naša deca. Mnogo mi znači Dušanova podrška, uvek mi daje korisne savete.

Kažeš da nije sve tako savršeno, a da li si išla da potražiš neku stručnu pomoć, možda bračnog savetnika ili psihologa?

Ne! Zašto bih?! Najveći psihoterapeuti našeg braka definitivno smo Dušan i ja. I prošli smo sve testove koje nam je život zadao.

Jel bilo trenutaka kada ti je došlo da iskočiš iz svoje kože i ostaviš Dušana?

Nema potrebe da pomišljam na tako nešto. Desi se ponekad da budem besna i umorna, ali to je zbog mojih brojnih poslovnih obaveza.

Radite li na trećem detetu? Ti često kažeš da bi volela još dece.

Volela bih žensko dete, da ne budem jedina žena u svom domu. (smeh) Sada ću da se posvetim karijeri, biće vremena za još dece.

Mnoge tvoje koleginice sa estrade su se razvele. Evo Andreana Čekić i dalje se prepucava sa bivšim mužem. Kako komentarišeš njenu vezu sa i dalje oženjenim čovekom?

Andreanu mnogo volim, cenim i poštujem, žena je fantastičnog glasa i stasa! Ko sam ja da sudim o njenom razvodu?! Ali želim joj svu sreću, zaslužuje je!

Ana Nikolić se razvela… Ti si se dva puta porađala i izgledaš kao prava dama, dok Ana ne može da vrati kilažu. Daj joj neki savet.

Kako god da okreneš, Ana Nikolić je oduvek bila posebna. Višak ili manjak kilograma ne oduzima joj titulu posebnosti.

Da li se plašiš da ne omaneš sa albumom?

Ne plašim se, verujem u sebe, svoj tim i stojim iza svake svoje odluke.

Ko su, po tvom mišljenju, tri najuspešnije koleginice iz Zvezda Granda?

Ima ih mnogo, ne bih sada da nabrajam sve, ali evo konkretno ako me pitaš za tri: Milica Todorović, Andreana Čekić, Aleksandra Prijović. Ima ih još, ali eto tri.

Da li bi smela da se prijaviš na Zvezde Granda sada kada je u žiriju Jelena Karleuša?

Ne gledam televiziju, ponekad bacim pogled, ali zaista nemam vremena. Karleuša mi je super i ima osećaja za šou-biznis. Ne bih ulazila dublje u tu temu.

Da li pratiš Zadrugu? Kako komentarišeš to što je Kija Kockar postala pevačica. Da li bi snimila s njom duet kao Stoja?

Ne pratim rijaliti programe, previše sam okupirana novim albumom. Kija je super.

PREPORČUJEMO I:

Tanja Savić

Printscreen