PRIJAVIO ME JE KAO MAJKU KOJA SE ODREKLA SVOJE DECE! Tanja Savić otkrila nove detalje: Odneo je novac, moj potpis je FALSIFIKOVAO!

Strašno!

Tanja Savić
 Foto: Rajko Ristić/Alo!

Tanja Savić progovrila iskreno o suprugu Dušanu i o deci koju je protiv njene volje odveo za Australiju.

"Želim da kazem da sam dobro, postoji nada za pravdu. Ja imam snagu da se borim. Želim da se zahvalim svima, mislim da ce ovo brzo da se odvija."

"Poslednji put sam preksinoć imala kontakt sa njima, na pet minuta. Ja nisam ni opuštena kada ih zovem, uvek je neko tu, kao na prismotri. Svaki put kada pozovem osetim negativnu atmosferu.", rekla je Tanja u jutarnjem programu na Prva Tv.

Tanja Savić
Foto: YouTube/printscreen

"Vidim po njima da su suzdržani, malo su i ljuti, besni. Starii sin tog dana nije želeo da se čuje sa mnom. Oni mogu da budu pod manipulacijom svog oca, moguće je da su deca protiv mene. U jednom momentu mlađi sin mi je dao do znanja da mu j jako žao mene, ali ne moze da mi kaze. Mlađi sin je pokazivao da je jak,ali na kraju mi je rekao da ne plačem."

"Uvek sam imala nadu i davala šansu. Sa njim nisam ni u kakvom odnosu. Počeo je da mi šalje poruke na engledkom. Moguće je da nešto sprema protiv mene."

"Ljudi misle da sam ja dala saglasnost da deca napuste Srbiju, to je netačno. On je oteo decu. Nikakvog potpisa nije bilo, on je mene lagao da deca imaju temperaturu, da ja ne bih dolazaila. On je bio u Beogradu, a ja kod svojih. Da sam znala da će tako da se desi ne bih mu ni predala decu. Ja sad vidim koliko su svi bili u pravu što se Dušana tiče, a ja ništa nisam videla. Sa njim nisam ni u kakvom odnosu, ko se sažali on će mi dati decu da čujem."

Da li smatrate da Tanjin suprug treba krivično da odgovara?

Ukupan broj glasova: 504

 • Da, svakako!: 92% (462)
 • Nemam mišljenje!: 5% (25)
 • Ne, nikako!: 3% (17)

"Ja sam osoba koja je krila privatni život, nisam želela da se o meni priča. Nisam prijavila jer sam imala lažnu nadu, uvek je govorio da će se vratiti. On je meni odneo sav novac, svu ušteđevinju. On je planski odradio sve."

"Oni imaju dvojno državljanstvo, ne znam da li je lažirao moj potpis na aerodromu. Ja sam bila prevarena i nasela sam na tu priču. Nisam nikad podnosila zahtev za razvod braka. Stalno mi je govorio da nisam dobra majka, ali sam kasnije shvatila da sam ja ta koja je bila okej."

"On je mene prijavio kao majku koja se odrekla svoje dece. On je otišao u socijalno i prijavio se kao samohrani otac, da bi od socijalnog uzimao 3000 dolara da ne bi radio.", zaključila je Tanja.

Povezane vesti

 • Korisnik: Edit
  15/08/2020 - 15:59
  Lazes zeno,lazes.Procitaj saopstenje ministarstva.Skloni se vise iz novina,potrazi strucnu pomoc.
  • Milica @Edit
   15/08/2020 - 16:33
   Deci nije trebala njena saglasnost za odlazak zato sto su otisli sa australijskim pasosima.Ocigledno da je napravio foru da bude samohrahi roditelj i tamo uzima pare od drzave.Ako mu uzme decu on ostaje bez para.Znaci covek trguje decom
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi