Tanja Savić
YouTube/printscreen
Tanja Savić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Od kako je suprug Dušan sa naslednicima Maksimom i Đorđem otišao u Australiju, pevačica je tužna. Zbog korone ne može da putuje, te svakog dana razgovaraju putem video-poziva, ali kako otkriva, to ne može da joj nadomesti veliku želju da ih zagrli.

Tanja Savić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Rasplačem se često kad sam sama, ali nikada pred njima, da oni to vide i osete. Baš mi nedostaju. Teško je i njima, ali oni su dečaci, pa prikrivaju to svoje nezadovoljstvo i taj nedostatak majke. Već znaju da ćemo se čuti svakog dana, uvek u neko određeno vreme, zbog vremenske zone. Pokušam da im nadomestim to što nisam pored njih, stalno govorim: “Dođite, mama vas čeka, mama sređuje kuću”. Trudim se da ostanem jaka - sa setom kaže pevačica i ističe da joj je najbitnije da su joj sinovi zdravi i da ne pate dok borave u Australiji:

- Iskreno, nije mi važno šta se piše i šta izlazi o meni. Ono o čemu stalno mislim jesu moja deca. Bitno mi je da su dobro, da imaju sve što im treba, da im po glasu čujem da ne pate. Ostalo sve bude i prođe, samo da mi je njih da vidim.

Ono što pevačici ovih dana vraća osmeh na lice jeste maleni kućni ljubimac kojeg jedva čeka da odvede Đorđu i Maksimu.

Tanja Savić

Foto: YouTube/printscreen

 Foto: Foto: YouTube/printscreen

Dušana volim, ali u Australiji nisam srećna

- Život u Australiji mi se ne dopada, više volim Srbiju, ovo je moja domovina, ovde mi je porodica, prijatelji, ovde sam izgradila i karijeru od koje još uvek ne želim da odustanem. Što se mog braka i Dušana tiče, on mora da odluči neke stvari. Volimo se i dalje, teško nam je pala razdvojenost, ali ja u Australiji nisam srećna.

Pročitajte još: