Tanja Savić
Rajko Ristić/Alo!
Tanja Savić

Dejan Briza/Alo!

Tanja Savić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Tanja Savić se vratila na muzičku scenu u velikom stilu, ali, kako se pisalo, na privatnom planu prolazi kroz najgori period.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako su mediji pisali, ona je imala velike probleme u braku. Spekulisalo se da su odnosi između nje i supruga loši, a pevačica se ovim povodom nije oglašavala. Međutim, sada je isplivala na videlo istina.

Naš paparaco je uhvatio pevačicu na Novom Beogradu dok je sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem čekala taksi, a supruga Dušana u prvi mah nije bilo nigde na vidiku.

Tanja Savić

alo!

Tanja Savić, Foto: alo!

Međutim, čim je taksi stigao, iz zgrade je izašao i Dušan. Oni su kofere stavili u gepek, Tanja je sa decom sela na zadnje sedište, dok je njen suprug zauzeo suvozačevo mesto.

Kako su izgledali srećno, u njenom braku je izgleda sve u najboljem redu. Po svemu sudeći, Tanja sa porodicom napušta Srbiju, a da li se vraćaju u Australiju ili su krenuli na porodični odmor, nije poznato.

Zbog slike Tanje Savić javnost zanemela! Uvek je bila smerna, ove seksi fotke od nje niko nije očekivao (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 09.12.2018. 13:21 Šta joj se desilo?! Tanja Savić, Foto: K.L./Alo! Tanja Savić važi za smernu i umerenu damu naše estrade, ali zna i ona da se opusti. Naime, na malim ekranima je uvek pristojno obučena ali na društvenim mrežama redovno objavljuje seksi slike.

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!