Tanja Savić
Rajko Ristić/Alo!
Tanja Savić

Rajko Ristić/Alo!

Tanja Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica Tanja Savić i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", danas je u braku sa biznismenom Dušanom Jovančevićem. Ona sa njim ima dvojicu sinova Đorđa i Maksima, međutim, ono čega se malo ko seća je da je Tanja volela jednog kolegu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Tanja je na početku karijere bila u kratkoj emotivnoj vezi sa pevačem Darkom Filipovićem. Oni su se upoznali tokom prve sezone takmičenja "Zvezde Granda" iz koje su oboje izašli kao finalisti 2004. godine i tako dobili priliku da budu pevači "Grand" produkcije.

Naredne godine sevnule su varnice, te su nekoliko meseca bili u emotivnoj vezi. U tom periodu su snimili duetsku pesmu "U godini jedan dan".

Darko Filipović

Instagram

Darko Filipović, Foto: Instagram

Nakon raskida bili su u dobrim odnosima, sve dok Darko za jedan tabloid nije izjavio da možda postoji njen kućni video za odrasle. Tanja mu je to zamerila i od tada ne razgovaraju.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

 

Da su u zategnutim odnosima bilo je jasno i kada se Tanja pre nekoliko godina prilikom snimanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato" nije pozdravila sa Filipovićem, bar su tako mediji tvrdili.

Tanja Savić

Rajko Ristić/Alo!

Tanja Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Sa druge strane, Darko je putem Instagrama Tanji poručio da je "vreme da poseti psihoterapeuta".

Tanja Savić kupuje kuću u ELITNOM DELU Beograda, frapiraćete se koliko novca će ISKEŠIRATI!

AUTOR: Svet/B.Z. DATUM I VREME: 22.04.2019. 12:37 Planiraju da plate u kešu Tanja Savić, Foto: Dejan Briza/Alo! Tanja Savić već godinama živi na relaciji Australija-Srbija, pa je sada odlučila da sa porodicom provodi više vremena u Beogradu, te ona i suprug planiraju kupovinu kuće u srpskoj prestonici.

Pogledajte BONUS video:

Otkrivamo sve o braku Nikolije i Relje!