Tamara Đurić
Printscreen
Tamara Đurić

Nenad Vujanović

Tamara Đurić, Foto: Nenad Vujanović

Kako izvor blizak pevačici otkriva, sve je počelo nakon što je Đurićeva odbila udvaranje ne sluteći šta je čeka.

PROČITAJTE JOŠ:

- Tamara je na kulturan način objasnila da nije raspoložena za udvaranje ni za večere i zamolila tog dečka da joj više ne piše. U nekoliko sledećih poruka pokušao je da je ubedi da se upoznaju, a kada je sve to iskulirala, počele su pretnje i uvrede, uz komentar da joj je bolje da ne glumi ludilo jer će kad-tad biti sa njim - kaže izvor i otkriva da se samo dan nakon toga pomenuti muškarac našao u klubu u kojem je bila i Đurićeva.

Tamara Đurić

Instagram

Tamara Đurić, Foto: Instagram

- To je nije uznemirilo, ali ono što se desilo naredne noći ju je šokiralo. Izašla je sa društvom u jedan klub u Beton hali, a dok je uživala u provodu, stigla joj je fotografija koja ju je šokirala. Na fotografiji je bila ona uslikana te noći u klubu. U strahu je počela da se osvrće oko sebe, a prijateljima je objasnila da je nepoznati muškarac uhodi, ali nisu uspeli da ga primete. Celu tu noć slao joj je poruke u kojima je pisao da će je čekati ispred zgrade i da se ne plaši nikoga. Pisao joj je da će biti njegova i da joj je bolje da se ne buni. Poslao joj je još nekoliko fotografija sa te lokacije, pa od straha nije smela da spava kod kuće, već je otišla kod svojih roditelja - otkriva izvor i navodi da je uhođenje ubrzo preraslo u pretnje smrću.

 Milicu i Staniju proganjao fan!

Milica Pavlović nedavno je doživela neprijatno iskustvo kada ju je proganjao nepoznati muškarac. - Imala sam situaciju da me je fan uhodio, ali se sve srećom završilo, ipak, bilo je to veoma neprijatno iskustvo - izjavila je svojevremeno pevačica, dok je kroz sličnu situaciju prošla i Stanija Dobrojević. - Užasno sam preplašena. Pod stresom sam jer me danima proganja i izmišlja razne priče o meni. U početku sam mislila da je to šala, međutim, postalo je ozbiljno. Uvek sam brinula o tome da svojim fanovima izađem u susret, da se fotografišem sa njima, da budem dostupna, ali ovo me je iskustvo promenilo - ispričala je Stanija.

- Osim što joj je u nekoliko navrata pretio smrću, poslao joj je adresu kuće njenih roditelja i bliske prijateljice. Pisao joj da će povrediti sve do kojih joj je stalo i govorio joj da ima dva dana da se predomisli.

To je bila kap koja je prelila čašu, pozvala je porodičnog prijatelja inspektora, objasnila mu da nedeljama živi u strahu za sebe i svoju porodicu i prepustila njemu da to zaustavi. Sve se nakon dan-dva završilo i sada je sve OK - završava naš izvor.

I sama Đurićeva potvrđuje da je bila žrtva nasilnog muškarca, ali nije dopustila da je savlada strah.

- Istina je da sam imala užasno iskustvo, ali to sada, hvala bogu, mogu da ostavim iza sebe. Nisam se toliko uplašila za svoju bezbednost, koliko me je uzdrmalo to što je taj muškarac pretio mojoj porodici i ljudima koje volim. Nijedno žensko biće kroz to ne treba da prolazi i o tome ne treba da se ćuti. Muškarci koji na odvratan način pokušavaju da napakoste slabijem polu nikada neće moći tako da se nazovu - zaključuje Tamara za „Alo!“. 

Tamara Đurić

Dejan Briza/Alo!

Tamara Đurić, Foto: Dejan Briza/Alo!

 

Komentari (2)

cica

11.01.2019 18:14

taso cuvaj se

Samestekrive

11.01.2019 21:09

Same ste bre krive posebno vazi za devojke kad odu na neko fancy mesto da bi ispale face one stave lokaciju gde se nalaze i samim tim postaju laka mesta manijaka kojih je nazalost sve vise .takodje sam video da se devojke ne libe da pokazu stanove/kuce gde zive sto je jos gore ,na svakih 1000 coveka koji vas prate po DM naci ce se bar jedan manijak.