Soraja Vučelić
Danijel Rakočević
Soraja Vučelić

Danijel Rakočević

Foto: Danijel Rakočević

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Vučelićeva se svojim skupocenim automobilom dovezla do jednog elitnog budvanskog hotela kako bi na miru popila piće. Osim uske odevne kombinacije, bujnih grudi koje je jedva zadržala u roze topu i izvajane figure, pažnju nam je privukao i omanji kofer "luj viton", koji je pošto je parkirala svoj automobil pažljivo premestila u gepek da bi lakše pronašla stvari koje su joj potrebne za popodnevnu relaksaciju.

Soraja Vučelić

Danijel Rakočević

Foto: Danijel Rakočević

Iako bi mnogi pomislili da žena poput nje u markiranom koferu drži šminku, modni aksesoar ili određene komade garderobe, Vučelićeva nas je iznenadila činjenicom da joj kofer koji sa sobom nosi služi kao biblioteka.

 

Kada je Soraja otvorila kofer, primetili smo da se u njemu nalaze knjige, a njen izbor za bila je, ni manje ni više nego japanska literatura „Bušido - Kodeks samuraja“, koja govori o kodeksima japanskih ratnika i istočnjačkoj filozofiji borilačkih veština.

Soraja Vučelić

Danijel Rakočević

Foto: Danijel Rakočević

Budući da često ističe da jesamostalna i jaka, te da ume sama da se brani, njen izbor nas nije začudio, ali nismo mogli da se ne zapitamo da li je Vučelićeva možda dobila želju da što bolje prouči ratnike, pa da i sama postane samuraj.

Soraja Vučelić

Danijel Rakočević

Foto: Danijel Rakočević

Koliko uživa u japanskoj literaturi, bilo je jasno čim je sela u restoran, pa čitavih sat vremena nije podigla pogled sa knjige. Ona se odlučila za baštu restorana kako bi iskoristila sunce i lepo vreme, sela pored ventilatora i sakrivena ispod velikih naočara uživala u čitanju. Toliko se udubila u knjigu da je zanemarila prolaznike i sve što se oko nje dešava, pa ne sumnjamo da će se uskoro latiti mača kako bi postala prava žena ratnik i još bolje se zaštitila od silnih udvarača. Doduše, sve dok joj grudi ovako budu sevale ispod majice, sumnjamo da će moći da odbije muškarce.

Tomu Panića u stanici čuva ČETIRI policajca! Uz JECAJE izustio OVE reči! BEZ STIDA I SRAMA!

AUTOR: G. Todorović / R. Jeremić DATUM I VREME: 15.08.2019. 12:57 Priveden po hitnom postupku... Foto: G.Todorović/Alo/Printscreen Bivši zadrugar Toma Panić koji je noćas brutalno pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić priveden je u policijsku stanicu na Čukarici. Pevačica je odmah prijavila nasilje, a zatim u pratnji prijatelja koje je pozvala da joj pomognu, otišla u Urgentni centar.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Toma Panić zlostavljao TRUDNU Nadeždu?! Pevačicina PRVA izjava nakon brutalnog nasilja ZALEDILA sve!