Milica Pavlović
Marko Metlaš
Milica Pavlović

Marko Metlaš

Milica Pavlović, Foto: Marko Metlaš

Pevačica Milica Pavlović prošla je trnovit put do slave, a u surovom svetu estrade mlada zvezda nastavlja da radi punom parom i suočava se sa svim izazovima.

Pavlovićeva samouvereno nastupa po klubovima, dominira u TV emisijama, a njene fotografije žare i pale na društvenim mrežama, ali iza svega što vidimo krije se teška priča.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Nov 6, 2019 at 3:12am PST

Naime, jednom prilikom, na Instagramu se pojavilo svedočenje jedne žene. Muzičarka i profesorka pevanja Suzana Branković poznaje pevačicu još od njene 15. godine, te ističe da je Milica dokaz da se trud i rad i te kako isplate. Malo ljudi je upoznato kako je izgledao put do zvezda Pavlovićeve.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Nov 17, 2019 at 10:30am PST

- Moram i ovako javno da te ishvalim. Ljudi, ova žena je vredna divljenja. Svaka ti čast na svemu što si sama izgurala (naravno, uz pomoć mnogobrojnih prijatelja, koji su uvek tu za tebe). Čast mi je što te poznajem od tvoje 15. godine, kada si dva puta nedeljno prelazila više od 300 km raspalim autobusima, po hladnoći i vrućinčini, da bi dolazila na časove pevanja... I koliko si se sekirala i plakala kod mene posle svake "Grandove" emisije, čitajući zlurade komentare na svoje nastupe... Sada svi mogu da ti 'pljunu pod prozor'. Najdraže mi je što si ostala predivan čovek, što te ništa od toga nije promenilo i pokolebalo u ostvarivanju svojih ciljeva. Sada živi svoj san i uživaj u plodovima svog mukotrpnog rada. Još jednom, svaka ti čast na svemu, na istrajnosti i profesionalizmu - pisala je ona svojevremeno, a ni podrška prijatelja i fanova nije izostala.

Milica tekst

Foto: Instagram/printscreen

Milica tekst, Foto: Foto: Instagram/printscreen