MAC 2020, Đus
E-stock/ Caslav Vukojicic
MAC 2020, Đus

E-stock/ Caslav Vukojicic

Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

Nakon vesti da je reper Đus pretukao svoju sestru od ujaka u jednom kafiću na Novom Beogradu, potražili smo sve incidente u kojima je do sada učestvovao.

S.V. (39), sestra repera i rijaliti učesnika Ivana Ivanovića Đusa, prijavila je u nedelju policiji da ju je on fizički napao, saznaju mediji. Prema rečima izvora, S.V. je navodno ispričala da ju je Đus tukao u jednom lokalu na novobeogradskom keju.

Istraga je u toku.

Pre nekoliko godina Đus je dobio batine na Karaburmi, ali još jednom se njegova verzija priče nije uklapila sa saznanjima medija:

- Oslikavala se jedna škola na Karaburmi, moj jedan drug je navijač rada a na Karaburmi su navijači OFK/e, i uglavnom taj događaj je trebao da bude posvećen mladim. Odjednom, krenule su provokacije navijači OFK/e su provocirali njega jer je navijač Rada, svi su se nakostrešili, ja sam bio na 10 metara i kako sam se okrenuo vidim minimum 100 ljudi i svi su se zatrčali na mog ortaka, primio je par udaraca a ja sam krenuo da ga odbranim a ne da bi se tukao sa nekim. Ali kao i uvek dobiješ par udaraca u toj masi. Nisam dobio batine, to što te neko čukne sa leđa u toj masi to nisu batine. Batine su nešto drugo - zaključio je reper.

Đus u spot doveo muškarca koji tverkuje

Vesna Lalić

Foto: Vesna Lalić

Istina je ipak malo drugačija:

Naime, Đus nije malo "dobio sa leđa" već su ga njegovi "reperi" uneredili od batina jer kako saznajemo mnogo su "lajali". Na "Danima Karaburme" Đusov ,,drug" je došao među ofkovce i onda je isključio ofkinu pesmu koja je išla na razglasu. U pola pesme svi su skočili da ih biju, Đusa su oborili, šutirali, tukli dok ga nije spasio jedan od navijača OFK-e i reper, da nije bilo njega ne bi bilo ni Đusa sada.

Ukucavanje Đus pijan na Guglu će doneti više rezultata nego pretraživanje svih pominjanja ruskog mešanja u američke izbore od 2016-e, pa je tako jednom pod gasom urinirao po kameri kako bi dokazao šta znači pravi trep. Ok...

Sasvim nenadano, za vreme oproštaja sa velikanom srpske glume, svi prisutni su ostali zgroženi kada je muk tužnog okupljanja presekla pojava novog i nikad nabrijanijeg Đusa, koji je sa virećom ispražnjenom flašom vinjaka iz jakne swag-ovao kao da je srpski Kanye West one noći kada je uništio Gremije za Taylor Swift i Ameriku. Jedino što je Kanye na početku Gremi večeri došao sa punom flašom Hennessy-a, a Đus sa skoro praznom bocom Rubina

Po pisanju novinara, Đus je počeo da vređa ljude koji su došli da žale – ali, istini za volju, Đusovo neodobravanje mase može se objasniti time što Đus uopšte nije očekivao da će mu jedan sasvim običan dan doneti susret sa omraženom sedmom silom i policijom. Kako onda objasniti što je došao sa spremnim svećama za groblje? Tako što je baksuzni Đus tog dana išao da poseti svog pokojnog dedu.

Ivan Ivanović Đus

Facebook / Juice

Foto: Facebook / Juice

Zatim se pisalo da je brutalno pretučen negde na Konjarniku pa je u Urgentnom zaradio nekoliko kopči na glavi, kao i povrede desne ruke i noge. On je zadržan nekoliko sati na odeljenju hirurgije zbog opservacije i mogućeg pogoršanja zdravstvenog stanja.Njega je palicama brutalno pretukla grupa mladića, a kako nezvanično saznajemo ovaj incident je posledica starih neraščišćenih računa između Đusa i napadača.

"Skloni se odavde, polomiću i tebe i fotoaparat" Ovim rečima je drug pretučenog repera Ivana Ivanovića-Đusa zapretio novinarki lista "Alo".

Drug poznatog repera i učesnika treće Farme Ivana Ivanovića napao je ekipu lista ,,Alo’’ koja je pokušala da uradi interviju sa njime. Ovaj još jedan u nizu napada na sedmu silu prijavljen je MUP-u Srbije i svim novinarskim udruženjima u Srbiji koja su odmah reagovala i najoštrije osudila ovaj napad.

Đus

Goran Srdanov

 Foto: Goran Srdanov

Inače i naša ekipa je imala jedan incident sa njim pre nekoliko godina! Naime naša novinarka privatno je bila na svadbi najbolje drugarice i normalno fotografisala svatove kada su izlazili iz opštine, u tom trenutku naišao je i Đus sa ženom i upao u "trip" da slikaju njega (jer je naravno on jako bitan faktor bez koga se ne može) i napao devojku da mu da aparat i da pobriše slike. Ona nije želela da briše slike drugarice i niko čak i ne vidi da je negde tamo u pozadini "mutan, ali ne baš drag" Đus. Sve se završilo tako što su momci sa svadbe uleteli u zaštitu novinarki inače je krenuo da joj otima aparat i ko zna šta bi još bilo da incident nije sprečen. Naravno da te fotke nikada nisu obavljene, jer koga je briga...