Seka Aleksić i Nedžad Ramić
Screenshoot Instagram
Seka Aleksić i Nedžad Ramić

Screenshoot Instagram

Seka Aleksić i Nedžad Ramić, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Seka Aleksić

Rajko Ristić/Alo!

 

Kako Kurir saznaje, Ramić je već neko vreme uznemiravao lokalnog ugostitelja, upadao mu u radnju zahtevajući da mu isplati 2.000 evra.

Seka Aleksić i Nedžad Ramić

Screenshoot Instagram

Seka Aleksić i Nedžad Ramić , Foto: Screenshoot Instagram

Prema njegovim rečima, Nedžad se pozivao na poznanstvo sa pripadnicima ozloglašenog zemunskog klana.

- Poslednji put je upao u poslastičarnicu i rekao vlasniku: "Daćeš mi pare ili ću ti smestiti 'zemunce'!" Ponašao se kao klasični reketaš, nalik onima koji su devedesetih ordinirali Srbijom i maltretirali poštene građane. Žrtva je te pretnje ozbiljno shvatila - kaže izvor upućen u istragu.

 - Otišao je u stanicu i sve ispričao. Zatim je, po savetu policije, rekao Ramiću da će mu novac isplatiti na rate i zakazao mu sastanak kako bi mu isplatio prvu ratu od 500 evra. Inspektori su obeležili tu novčanicu i, nakon što mu je žrtva predala novac, policajci su presreli Nedžada i stavili mu lisice, a kod njega je nađeno tih 500 evra - objašnjava izvor.

Nedaž Ramić i Seka Aleksić

Screenshoot Instagram

Nedaž Ramić i Seka Aleksić, Foto: Screenshoot Instagram

Inače, Nedžad Ramić je brat pevačice Seke Aleksić po majci. Njegovo ime u javnosti se čulo 2014. godine, kada je Zulfo Ramić, rođak Seke Aleksić, ispričao da je uplašen za život "pošto mu Sekin brat po majci preti da će ga prebiti i da će mu zapaliti auto".

Podsetimo, pevačica i sestra uhapšenog Ramića, Seka Aleksić je posle hapšenja svog brata za rekla "da je on odrastao čovek, koji ima 42 godine": 

PROČITAJTE JOŠ:

Seka Aleksić

Alo!/Rajko Ristić