Svetlana Bojković
Vladimir Marković
Svetlana Bojković

Vladimir Marković

Svetlana Bojković, Foto: Vladimir Marković

Glumica Ceca Bojković udavala se tri puta, a njene ljubavi imale su scenario koji umnogome podseća na filmski.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Svog prvog supruga Miloša Žutića upoznala je kada je postala član pozorišta DADOV, i za njega se udala na trećoj godini studija. Godine 1972. rodila im se ćerka Katarina.

 

- To što smo Miša i ja bili poznati njoj nije bilo čudno, jer smo je od malih nogu stalno vodili u pozorište, pa onda iza scene i u bife. Stasavala sam s Milošem od svojih nepunih osamnaest godina pa sve do trideset pete, i to je bio izuzetno bitan period u mom formiranju. A onda je došlo do svakodnevnih, sitnih neslaganja. Verovatno sam bila neiživljena kao žena, jer mi je on bio i prvi ozbiljan dečko. Možda se i ne bih razvela da sam bila starija i zrelija. Ali eto, bilo je tako kako je bilo - rekla je Svetlana.

Svetlana Bojković

Alo!/Rajko Ristić

Svetlana Bojković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Brak sa Milošem Žutićem doživeo je definitvan kraj kada se Ceca zaljubila u drugog muškarca, reditelja Ljubomira Mucija Draškića, što je otvoreno i priznala svom tadašnjem mužu.

Njen prvi suprug preminuo je 1993. godine, a sa drugim, Mucijem, bila je sve do njegove smrti 2004. godine. Godine 2011. udala se treći put, za diplomatu Slavka Kruljevića. Šta je Ceca Bojković rekla o svom drugom mužu, ali i o smrti prvog supruga, pogledajte u galeriji.

Komentari (3)

m

26.12.2018 17:00

Čega se pametan stidi, budala se ponosi....

Goga

26.12.2018 17:30

Sva tri puta Bingo, učite devojke, neko ni jednom.

Marina

26.12.2018 22:58

A ćerka Kaja - isti Lane Gutović...