Maja Nikolić
screenshot Youtube
Maja Nikolić

screenshot Youtube

Maja Nikolić, Foto: screenshot Youtube

Ona otkriva da više nijednom političaru neće pevati za džabe, ali i da nema novca za koji bi Staniji Dobrojević držala časove pevanja.

Nakon što su Vesna Rivas, Vesna Vukelić Vendi i mnoge druge rekle da je Maja u kandžama crne magije, zbog čega joj se dešavaju loše stvari, Nikolićeva kaže da nju čuva Bog.

- Ne verujem da meni crna magija može da mi naudi jer ja već 15 godina postim svaki post, svaku sredu i petak, i pričešćujem se svake nedelje. Ne može meni magija ništa. Stalno idem u crkvu, ispovedam se i čitaju mi molitve, koliko god da je jaka ta magija koju pokušavaju da mi bace, Bog je jači od svih đavola. Pogotovu što ne pravim pauzu između posta, pričesti i ispovesti. Svake nedelje sam na liturgiji, tako da crna magija ne deluje. Vratiće se pošiljaocima. Zaštićena sam od strane Svetog duha i ne bojim se - kaže Maja, koja sprema novi album, ali zbog privatnih obaveza ne stiže da ga završi.

Zorica je sujetna i uštogljena

Nikolićeva kaže da su joj članovi „Pinkovog“ žirija dosadni.

- Oni nisu za žiri. Zorica je sujetna i uštogljena, misli da ne možemo da se zezamo ako radimo. Ne ume da se zeza. Ne vodim računa šta joj pričam jer je nikada nisam uvredila maliciozno, već se nadovežem na njene replike. Ona stalno priča „divan si”, „ti si mi za zeta”, „dođi mi na koncert”, pa koji su to komentari. Dosadni su mnogo svi, pa ja pričam za svih petoro, a onda se bune što pričam - kaže temperamentna Nišlijka, koja je malo razmrdala atmosferu u Šimanovcima.

 

- Posvećena sam borbi za sina Lazara, proces zbog nasilja u porodici je u toku, ali o tome ne mogu pričam. S druge strane, imam mnogo obaveza u vezi sa „Pinkovim zvezdama”, tako da album mora malo da sačeka. Pesme su gotove, samo da ih finalizujem - kaže Nikolićeva, koju smo pitali da li će na predstojećim izborima biti deo nečije kampanje kao prethodnih godina.

- Samo za velike pare ću da pevam u političkoj kampanji jer sam se opekla. Pevala sam besplatno, a ništa od toga nisam imala. Nema svrhe činiti im uslugu, naročito što političke partije imaju pare i mogu da me plate - iskreno kaže pevačica, koja ne može ni da zamisli da se njena bivša cimerka iz rijalitija Stanija Dobrojević pojavi u takmičenju u kojem bi je ona ocenjivala.

- Znam samo da joj ne bih dala prolaz jer svi znamo kako ona peva. I najslabiji takmičar „Pinkovih zvezda” ne peva katastrofalno kao Stanija. Njoj ni za koje pare ne bih držala časove. Ona nema sluha i ne može da nauči da peva. Ona je starleta i to treba da ostane - bez dlake na jeziku kaže Nikolićeva.

Aleksandra se boji da ne otkrijem njenu prolost

Maja smatra da nije ona razlog što se Aleksandra Radović ne vraća u „Pinkove zvezde”. - 16 godina je nisam videla i zato ne znam koji ona problem ima sa mnom. Ja sam dva meseca pre početka šoua bila angažovana, samo se čekao momenat kada ću ući. Čula sam da ona moli da se vrati, a mene se boji verovatno zato što se plaši da ću otkriti njenu prošlost. Stidi se toga što je za mene pevala narodnjake tri godine i što je bila udata za mog bubnjara iz „Kazanova benda” Nikolu. Za sve ostalo pitajte nju - kaže Maja.

 

- Kriza u zemlji je iznedrila takve pevačice. Srbija je postala zemlja skandala. U moje vreme nisi mogao da imaš dečka koji će da ti plati album i uloži 100.000 evra u spot, već si morao da pobediš na nekom festivalu da bi te uopšte čuo neki muzički urednik i odobrio da se pojaviš na televiziji. Nije vredelo da imaš bogate roditelje koji će prodati njivu da ti budeš pevač - ističe Maja, koju smo pitali da li ima dečka.

- Ceo život sam zaljubljena i nikada nisam sama, ali se više nikada ne bih udala. Opekla sam se dva puta, kao i sa tim što sam neke momke predstavljala javnost - kaže ona.

Komentari (4)

IVAN

28.01.2017 08:19

Da ali u crkvi nedele pamet niti mozak.

zic

28.01.2017 08:44

Od doticne je i Gospod BOG i Narod digo ruke.

JA*

28.01.2017 09:05

Ova jadna zena nikako da shvati da post i to sto posti apsolutno nema veze sa tim da li je vernica ili ne - jer, post je ciscenje organizma ALI I DUSE i nebitno je ako postis, a iz usta ti izlazi ZLO ! To nije odlika pravih vernika - misli takodje potpadaju pod 'post'. A ova zena sipa bljuvotine iz usta, obllaci se kao da je izasla i filmova za odrasle i ponasa se i slika krajnje neprimereno,a onda se deklarise kao vernik- sta reci do samo: SRAMOTA me je tvoje gluposti i plitkoumnosti,Majo!

Kvazimodo Sorabius

28.01.2017 12:45

Ako ikome stoji pridev ALAPACA, to je ovoj izgubljenici u prostoru i vremenu! Da ume da peva ne bi joj utociste bili rijalitiji. Pamtimo bisere: porasle joj sise zato sto je smrsala.