Veljko Ražnatović
Alo!/Nenad Vujanović
Veljko Ražnatović

Alo!/Nenad Vujanović

 Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Mladi bokser Veljko Ražnatović poznat je kao veliki ljubitelj tetovaža koje krase njegovo telo, od kojih su mnoge posvećene i urađene kako bi iskazao ljubav prema svojim najmilijima.

On je počeo da se tetovira još u ranim tinejdžerskim danima, a prvu je uradio sa svojih 17 godina. Naime, on je tada na svojim grudima istetovirao ime "Lidija".

Veljko Ražnatović

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Na svojoj desnoj ruci Veljko je kao znak sećanja na svog pokojnog oca Željka, istetovirao grb srpske dobrovoljačke garde "Tigrovi", koju je osnovao njegov otac.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 1, 2020 at 9:35am PDT

Na istoj, desnoj ruci, odmah ispod lakta sa unutrašnje strane mladi bokser je naslikao crvenu ružu i ispisao reči iz jedne poznate pesme: "U njenom osmehu vidim nešto lepše od zvezda", a ispod tih reči on je išarao i datum rođenja svoje sestre Anastasije, što samo govori da je ovu tetovažu posvetio baš njoj.

Međutim, uz Anastasijin datum rođenja, on je tada isetovirao i datum rođenja svoje tadašnje devojke Maše Terzić, a tu svoju "mladalačku grešku" je ispravio, pa se na mestu gde je nekada bio ispisan datum rođenja Terzićeve, danas nalazi još jedna crvena ruža.

Veljko Ražnatović

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Ono što je takođe poznato je da je Veljko veliki ljubitelj životinja, a naročito pasa, pa se upravo iz tog razloga na njegovom telu nalazi i jedna tetovaža koja je posvećena upravo njegovom ljubimcu.

Naime, njemu na levoj strani ispod stomaka piše "Buddy" (drugar), posvećeno njegovom uginulom psu koji se zvao Buddy i kojeg Veljko nikada nije preboleo, a uz tetovažu stoji i crveno srce.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 9, 2020 at 1:37am PDT

I jedna od poslednjih koju je uradio, jeste i lik Miloša Obilića, koji krasi njegovu desnu stranu grudnog koša, a ispod Oblićevog lika Ražnatović je ispisao i stihove pesme "Poslednja straža".

PROČITAJTE JOŠ: