Emina Jahović i Sadetin Saran
Screenshoot Instagram
Emina Jahović i Sadetin Saran

Screenshoot Instagram

Emina Jahović i Sadetin Saran, Foto: Screenshoot Instagram

Dva braka, veze sa lepoticama, ćerka i orgromno bogatsvo mogli bi da stoje u biografiji Emininog novog dečka. Sadetin Saran rođen je 1964. godine u Sjedinjenim Američkim Državama i ima tri mlađa brata.

Do 12-e godine živeo je u Americi, a potom se sa porodicom preselio u Tursku. Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentaki.

Radio je u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske i bio kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima, sa kojim je postigao nekoliko rekorda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @sadettinsaran on Aug 30, 2018 at 7:52am PDT

 

U okviru te kompanije, koja postoji od 1995. godine posluje u šest različitih sektora, a angažovani su i u inostranstvu, gde takođe imaju velike investicije.

Pročitajte još:

 

 

 

 

Napravo sopstvenu televiziju “S sport” TV u koju je uložio oko 75 miliona evra i koja je danas vrlo uticajna, posle godinu i po dana od osnivanja.

- Ponosan sam na svoju televiziju jer imamo sopstvene programe sa Premijer lige, NBA, Formule1 i tako dalje. Po prvi put smo uveli mobilnu platformu u ovaj posao, a naša politika poslovanja stavlja ljubav prema sportu ispred programa- rekao je Saran kad je pokrenuo televiziju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @sadettinsaran on Aug 1, 2018 at 10:36pm PDT

 

Takođe, Saran je i vlasnik više radio stanica. U njegovoj biografiji stoji i da je bio izuzutno uspešan menadžer Fenerbahčea. U Saranov biznis uključeno je oko 4.500 ljudi, kojima daje platu. Vrlo važna činjenica je da je Saranova kompanija jedna od društveno najodgovornijih kompanija i da su mnogo ljudi usrećili humantarnim izdvajanjima zbog čega ga u Turskoj svi vole. Njegovo bogastvo se svrstava među petnaest vodećih u svetu.

Komentari (1)

ja

05.10.2018 13:48

pa nece ova da se zakaci za nekog golju treba neko da je finansira