Estrada
Alo/Printscreen/Privatna arhiva

Na srpskoj javnoj sceni postoje porodice čije članove, užu i širu familiju, svi znaju. I kako svetska scena ima Kardašijanove, Bred Pita, Anđelinu Džoli, Bijonse i Džej Zija, tako i Srbija ima porodice čiji život zanima sve koji prate estradnu scenu - Ražnatoviće, Živojinoviće, Đoganijeve, Đokoviće...

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najvećih zvezda na našim prostorima. Njena muzička karijera prepuna je hitova, na sceni je glamurozna muzička zvezda, a van scene je majka i stub porodice.

Anastasija, Ceca, Veljko, Bogdana Ražnatović

E-stock

Anastasija, Ceca, Veljko, Bogdana Ražnatović, Foto: E-stock

Ipak, iako Cecin život cela Srbija prati u stopu, i čini se kao da o njoj svi sve znaju, ipak nije tako, jer pevačica uspeva da deo svoje privatnosti sačuva za sebe.

Cecina ćerka Anastasija krenula je majčinim stopama i uspešno gradi muzičku karijeru, a pored toga ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, zbog čega mnogi smatraju da je jedna od najuticajnijih mladih devojaka. Anastasija se trudi da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, te se o njenoj vezi sa Đorđem Kuljićem tek po nešto zna.

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Ražnatović, je bokser. On sa suprugom Bogdanom ima sina Željka i vrlo je posvećen porodici.

Širu familiju porodice Ražnatović čine Cecina sestra Lidija, njena deca, ali i Bogdanina porodica, o kojima se takođe piše.

Teniser Novak Đoković zabeležio je istorijski sportski uspeh, ali zahvaljujući tome mediji redovno pišu i o aktivnostima njegove porodice.

Dijana, Srđan, Jelena i Novak Đoković

ALO/Masanori Jošida

Dijana, Srđan, Jelena i Novak Đoković, Foto: ALO/Masanori Jošida

Njegov otac Srđan, majka Dijana, supruga Jelena, braća Marko i Đorđe takođe su deo srpskog džet-seta.

Jelena je postala direktor Fondacije Novak Đoković, u okviru koje organizuje mnoštvo humanitarnih akcija, kojima prisustvuju mnogi uticajni ljudi, kao i svetske zvezde poput Naomi Kembel, Kejt Hadson, Sare Ferguson i drugih.

I dok je Novakov brat Marko više od četiri godine u vezi sa brazilskom modnom dizajnerkom Letisijom Tesari, najmlađi brat Đorđe je najpoželjniji neženja u Srbiji.

Familiju Živojinović čine pevačica Lepa Brena, njen suprug, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović, sinovi Stefan i Viktor, kao i Bobin sin iz prvog braka Filip, i njegova supruga, pevačica Aleksandra Prijović.

Proslava kod Lepe Brene

Privatna arhiva

Proslava kod Lepe Brene, Foto: Privatna arhiva

Ljubavna priča Bobe i Brene jedna je od najlepših na estradi. Luksuzna putovanja, gala proslave i savršeno baratanje biznisima, sigurno je nešto što fascinira široke narodne mase.

Iako se do sada činilo da je misterija ta koja pokreće znatiželju, porodica Đogani je ipak izuzetak.

Gagi, Anabela, Luna

Alo/E-stock

Gagi, Anabela, Luna, Foto: Alo/E-stock

Neki članovi ove mnogobrojne porodice dali su svoje živote na tacni učešćem u raznim rijaliti programima. Njihova intima bila je potpuno ogoljena, ali ni to nije bilo dovoljno gledaocima, koji su tražili sve više i više.

Đole, Vesna, Slađa, Silvija, Mirela, Luna, Gagi, Marko, Anabela, Nina, Baki, Adam, su bivši ili sadašnji članovi porodice Đogani, o kojima se svakodnevno piše.

Kao dalji rođaci ove familije pominje se i Edita Aradinović.

Komentari (1)

Mirko

02.05.2021 23:12

Djogaj jesu poznati po skandalima, drogi, tucama i razvodima. Po tome poznati, ali po uspesnosti nikako ne. Nista postigli nisu za razliku od ovih vrednih i radnih.