Jelena Karleuša
Screenshoot Instagram
Jelena Karleuša

Alo!/Dejan Briza

Jelena Karleuša, Foto: Alo!/Dejan Briza

PROĆITAJTE JOŠ:

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Marko Metlaš/Alo!

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Pevačica je sa ćerkama Atinom i Nikom spakovala kofere i otišla iz Srbije, i to kod supruga Duška Tošića koji se trenutno nalazi u Kini gde ima profesionalni angažman, što su dokazale i slike sa njenog Instagrama.

Komentari (4)

DR

17.01.2019 08:50

Eee..super,uraaa...!!

Lule

17.01.2019 08:58

Koliko izopacenosti, bolesti i zivotinjskog ima u tim likovima kojima je mozak medju nogama. Koji recnik, koja kultura i potreba da svoje intimne delove tela, golotinju i bruku ponude na izvolte nekome kao zalog zavodjenja i "Ljubavi"? Dno dna to majka, to otac, kakva ce im deca biti? Zgrozen sam kakve pljavstine i bljuvotine cuvaju u svojim telefonima kao neke umetnicke vrednosti. Ne razumem potrebu kacnjenja svojih kako ekstremnih tako i najnevinijih slika na drustvene mreze.

Mirkica

17.01.2019 08:59

Meni je žao njihove dece.a ovih matorih nije...ima tu nešto.ne bi on to radio da nije makar bio flert...mahnula repom a mozda i gore...(šta ima ona da šeta po Akropolju s tudjim čovekom)…e pa sad nek kusa..ionako je karijeru gradila pomoću maminih veza ...inace sam.bila njen fan u smislu podrske vecini njenih izjava(imala je neke pametne zaključke-ponekad).a da peva-to ne zna...Jedna velika sramota!ali baš! Mada pošto je dupli lav verovatno joj prija to što je u centru pažnje!

posao

17.01.2019 10:20

Šta će ovde, podmirila je mnoge, a Kineza ima više.