Danijela Buzurović
printscreen
Danijela Buzurović

Nenad Vujanović/Alo!

Danijela Buzurović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Danijela Buzurović važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji, a ona je ujedno i urednica emisije "Exkluziv". Ona uživa u srećnom braku sa glumcem Stefanom Buzurovićem, sa kojim ima svoje dece.

Međutim, mnogima je jedan detalj zapao za oko kada je Danijela u pitanju. Njena koža je uvek porculanski bela, čak i tokom letnjih meseci ili kada se, početkom jeseni, vrati na male ekrane nakon odmora.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Danijela je rođena sa jako velikim brojem mladeža na telu, te je jednom prilikom to otkrila za "Gloriju".

- Mladeže kontrolišem odmalena, roditelji su me redovno vodili na preglede, i, na svu sreću, svi su u redu. Nekoliko sam odstranila iz preventivnih medicinskih razloga. Od tada mi je mnogo lakše. Kada mi je dermatolog rekao da ne treba da se izlažem suncu, shvatila sam da moram da ga poslušam bez pogovora - ispričala je voditeljka za ovaj magazin.

Danijela Buzurović

Nenad Vujanović/Alo!

Danijela Buzurović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Upravo zbog toga, ona jako retko ide na plažu, ali i kada se prepusti čarima mora ili reke, ona striktno pazi na kreme za sunčanje koje koristi, kao i na tajming koji bira se se izloži suncu.

- Sunce nije kao nekad, što bi rekli ljudi. Tokom leta baš priži i nikad nisam na plaži tokom dana, posećujem je rano ujutru i posle pet popodne. Savetujem svima da se klone jakog sunca i da slušaju savete lekara. Zaštitne kreme su obavezne, plus šešir i naočare. Svi to znaju, ali misle da sunce njima ne može ništa, međutim nije tako - zaključila je Buzurovićeva.

Srpska glumica se udaje za 11 godina starijeg kolegu, pre njega prošla kroz buran raskid sa Bogdanom Bogdanovićem!

AUTOR: Informer/B.Z. DATUM I VREME: 08.09.2019. 07:27 - 08.09.2019. 07:33 Beograđanka i popularni Zagrepčanin zaljubili su se tokom snimanja nastavka hit serije Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom". Glumica Jovana Stojiljković (27) udaje se za 11 godina starijeg kolegu Gorana Bogdana (38). Jovana i Goran su zajedno od marta, a svadbu planiraju na proleće naredne godine.

 

BONUS VIDEO:

Anabela otkrila Lunine najjezivije trenutke nakon operacije!