Dragana Mirković, Ceca Ražnatović
Nenad Vujanović/Alo!

Skandal godine - Mala plava greška u softveru

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Dejan Briza

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, Foto: Dejan Briza

Razvod Nataše Bekvalac, pomirenje Jelene Karleuše i Dare Bubamare, svađa Cece Ražnatović i Dragane Mirković obeležili su godinu na izmaku, a poznati nisu mogli ni da se sakriju od ovih skandala...

PROČITAJTE JOŠ:

Teško je barbikama u životu, al’ ovoj novosadskoj baš nikako da se zapati neki dobar Ken. Probala je Nata jednom, dvaput, probala i treći put i svaki put sve gore od goreg. Što bi rekli naši stari "ko je kleo, nije dangubio", pa lepa Bekvalčeva od poslednjeg muža u amanet dobi, pored ćerkice, i nekoliko šamara. Čisto da ne ode iz kuće praznih ruku. Priznala je Nata da je opet omanula u izboru, dodala, doduše, da koliko je ponuda imala, malo se i udavala, ali je čvrsto rešila da je dosta!

Nataša Bekvalac

E stock

Nataša Bekvalac, Foto: E stock

I želimo joj da održi tu reč datu sebi, jer kad neće, neće! A nju baš neće... Kompjuterski stručnjak Lazukić, koji je fizički želeo da menja Natin softver, kažu da se snašao. Zaljubio se u neku iskusnu koku, dosta stariju od sebe. Možda mu je oduvek falio taj majčinski momenat, pa će sad malo on u vezi da prima vaspitne ćuške. Nek mu je merak!

Susret godine - Dobro veče, je l’ se mi znamo?

Ceca Ražnatović

E-Stock

Ceca Ražnatović, Foto: E-Stock

Dugo se nisu srele, a zamalo da im se ni u 2018. ne ukrste putevi. Ipak, sudbina je htela da se posle mnogo godina, u jednom hodniku ispred garderobe, konačno sretnu Svetlana Ceca Ražnatović i Dragana Mirković. Dragana je Cecu pozdravila: "Dobro veče", stigle su upitaju jedna drugu i da li se znaju, a Ceca je posle pričala da je Gaga godinama provocirala i da je ona samo odgovorila istom merom.

Dragana Mirković

E-Stock

Dragana Mirković, Foto: E-Stock

Narod je stao uz Draganu, kojoj je pozlilo zbog svega, pa je i završila u bolnici, a sad ostaje da vidimo šta donosi 2019. godina kad je reč o "lučetu" i "cvetku". 

Razvod godine-Da li osećaš miris istoka?

Emina Jahović i Mustafa Sandal

Alo!/Dejan Briza

Emina Jahović i Mustafa Sandal, Foto: Alo!/Dejan Briza

Emina Jahović i Mustafa Sandal preživeli su mnogo toga u svom desetogodišnjem braku, ali ne i 2018. godinu. Nije im bilo lako. Svašta se govorilo svih tih godina. I da ga je ona ciljano jurila, još otkad ga je tipovala kao mlada novopazarska nada, pa ga je, navodno, vikendima smarala po Istanbulu, dok ga nije smotala. Pričalo se i da je on na sve pristao zarad lepe slike frajera oženjenog zgodnom cicom, a sve zarad tajnog ljubavisanja sa mladićima.

Emina Jahović i Sadetin Saran

Screenshoot Instagram

Emina Jahović i Sadetin Saran, Foto: Screenshoot Instagram

Umešao se tu negde i sin biznismena, al’ ako bismo njih pitali, otišli bismo u domen naučne fantastike. Uglavnom, pre dve godine je doteralo cara do duvara, al’ onda je trajalo još malo, pa dođosmo do ove godine i konačnog razvoda. Nisu takve stvari nikad lake, al’ snašla se lepa Emina brzo, pa ju je utešio drugi Turčin. Sasvim slučajno - i on je bio milioner! Kad nekog ’oće, ’oće ga... Da li osećaš miris istoka? 

Ispala godine - Isuse, daj mi lavlje srce

Ceca Ražnatović

Dejan Briza/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Voli Svetlana crkvu, dokazala je to mnogo puta! Malo-malo pa ode da se pričesti, posti što uopšte nije lako kad, kako ona kaže, voliš plodove tora, a ne one iz mora... Imala je čak i poznatog duhovnika, koji je, možda čak i zbog poznate klijentkinje, avanzovao u vladiku, pa je sad Ražnatovićeva još bliža Bogu. Smerna, čestita, nikad mrava zgazila, al’ kad je bilo najvažnije, zgreši Svetlana.

Ceca Ražnatović

Instagram

Ceca Ražnatović, Foto: Instagram

I to, kuku-lele, nasred Vitlejema. Da ne čuje zlo, a ni Isus, bubnu Ceca da se nalazi u crkvi, u kojoj je rođen sin Božji. Lupi i ostade živa. Moguće, doduše, da je vodič pričao na engleskom, a majka Svetlana, jel’te, priča samo srpski, pa nije najbolje razumela kad se povela priča o pećini. Kejv, čurč, džizis, ko će tu sve da pohvata, a treba i selfi da se uslika i stori da se usnimi. Uostalom, Bog je to, oprostiće!

Pomirenje godine-Kako Karli od Radojka?!

Jelena Karleuša

Promo

Jelena Karleuša, Foto: Promo

Ko bi reko čuda da se dese, da Daru i JK opet ljubav ponese?! Do aprila ove godine malo ko je mogao da veruje, al’ šokovima nikad kraja, pa su dve zaraćene plavuše opet drugarice postale! I ne samo što su polizale sve što ranije popljuvale, nego su se i grlile, cmakale, pa čak i na binu zajedno izašle. Pomirenje ko pomirenje, mirili su se mnogi na estradi, zaboravljali na mržnju i ružne reči, ali ovo što se desilo između JK i Dare ne samo da je iznenađenje odlazeće 2018, već konkuriše za ludačke fenomene iz oblasti zone sumraka.

Dara Bubamara

Alo!/ Dejan Briza

Dara Bubamara, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Naime, novopečene drugarice počeše da liče jedna drugoj kao jaje jajetu. Da budemo pošteni, Karleuša je takva kakva je oduvek bila, ali Dara, otkako Jelena zaboravi da je Radojka, dobi neku novu snagu, nabaci plave umetke, uteže se u haljine od lateksa i izbaci grudi balkanske! Mini Karli se rodi, vaistinu se rodi!

Kija godine-Leti, leti, stjuardeso!

kija

Kija Kockar

Masanori Jošida/Alo!

Kija Kockar, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Davno je Endi Vorhol predvideo da će svako imati svojih 15 minuta slave i bio je u pravu. Nikad više zvezda bez pokrića u Srbiji nije bilo, a rijalitiji koji su ih iznedrili kao da nemaju nameru da prestanu sa štancovanjem. Ipak, ima razlike i među rijaliti zvezdicama, jer jedna sija posebnim sjajem.

Kija Kockar

M.Jošida

Kija Kockar, Foto: M.Jošida

Kristina Kockar ušla je tiho i ucveljeno u rijaliti, kao javno prevarena i osramoćena žena. Početno sažaljenje publike, pa samim tim i simpatije, međutim, nisu nagoveštavali masovnu histeriju koja je potom usledila. Naime, ucveljena Kija prvo je pobedila u rijalitiju, pa je postala pevačica, onda i spisateljica, a verovatno će uskoro i do glumica da stigne. Ma, kako je krenula, eto nje i u parlamentu, a posle toga... mali je svet!

Svadba godine-Parada pijanstva i kiča

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Alo! Nenad Vujanović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: Alo! Nenad Vujanović

Cura u belom možda deluje poznato, ali svekrva u lila nam je svima ko tetka iz šire familije. Pa, kad tetka Brena ženi pastorka, ko da nam se svima rod rođeni oženio. Jedino što nismo svi bili pozvani na veselje, al’ možda i bolje što nismo. Ovako smo mogli da na miru, u direktnom prenosu na televiziji, gledamo tu paradu pijanstva i kiča, te uz kokice komentarišemo kuminu frizuru i mladine roditelje. Jer, budimo realni, u ovom slučaju mi smo gosti s mladoženjine strane.

Filip Živojinović

printscreen

Filip Živojinović, Foto: printscreen

Brena je u dnevnoj varijanti nabacila jednobojno izdanje, a popodne se već malo pogubila s bojama, pa je izgledala ko slikarsko platno - al’ kad je bal, nek je maskenbal! Boba je zato i sako zaboravio, a mladi je samo zlatni zub falio u fijakeru, kad je razvukla osmeh zbog prezimena - Aleksandra Živojinović, kako to na Lepu Brenu zvuči!

Egzorcizam godine-Iš, đavole, iz mog kuma Milija!

Milutin Radosavljević Mili

Alo!/Masanori Jošida

Milutin Radosavljević Mili, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Malo je događaja ove godine koji po bizarnosti mogu da pariraju Milijevom krštenju. Tačnije, nijedan! Ono što se dogodilo u Crkvi Rođenja Presvete Bogorodice u Zemunu teško da bi i Vilijam Fridkin mogao da osmisli, pa čuveni film iz 1973. nema detaljea koje smo mi mogli da vidimo.

Milutin Radosavljević Mili

Alo!/Masanori Jošida

Milutin Radosavljević Mili, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Jer gde je tamo Vendi koja maže kuma Milija svetim uljem i gleda kako đavo izlazi iz njega, onda pljuje oko njega na nečastivog dok mu sveštenik seče obrve, jer nema kosu na glavi. Nadamo se samo da će se kumstvo održati i da će Vendi paziti da se đavo ne vrati u Milija. Amin!

Komentari (2)

coco

01.01.2019 01:34

Ceca je na veliko razocarenje dosta nas pokazala da je zaista ispala olos prema Dragani i dokazala da su zaista Draganu zabranjivali zbog nje. A vi ne mozete nego da pljucnete Kiju?? sta je to razija urednik postala or what??? ali bar u Novoj Godini moglo je bez toliko malicioznosti, ili da malo ljulju praitite.

coco

01.01.2019 01:34

Ceca je na veliko razocarenje dosta nas pokazala da je zaista ispala olos prema Dragani i dokazala da su zaista Draganu zabranjivali zbog nje. A vi ne mozete nego da pljucnete Kiju?? sta je to razija urednik postala or what??? ali bar u Novoj Godini moglo je bez toliko malicioznosti, ili da malo ljulju praitite.