STRAHOVALA I ZA SVOJ I ZA ŽIVOT NASLEDNICE Suzana Perić, nakon borbe sa koronom otkrila jezive detalje lečenja, ali priznala i na kojoj planini se oporavila (FOTO/VIDEO)

Končno....

Suzana Perić
Suzana Perić, Foto: Promo

Naša najuspešnija modna kreatorka, Suzana Perić, nedavno je bila zaražena korona virusom, sa kojim se borila više od dve nedelje. U isto vreme, virusom se zarazila i njena ćerka Tifani (15).

Suzana Perić je danas, gostujući u jutarnjem programu na TV "Prva", ispričala kako je izgledala njena borba sa koronom.

- Bila sam bolesna više od dve nedelje, a moja ćerka je takođe bila bolesna. Meni su se jako brzo javili simptomi, dva puta sam bila pozitivna na testu, važna je ta psihološka borba, da prevaziđeš sve. Meni su se simptomi javili naglo, prvog dana, malaksalost, vrtoglavica, temperatura. Odmah sam otišla u kovid ambulantu i odmah sam to saopštila svim ljudima sa kojima sam bila u kontaktu. Bukvalno sam stavila sam na papir gde sam se kretala i gde sam sve bila, da bih ljude upozorila - ispričala je kreatorka.

Suzana Perić
Suzana Perić, Foto: Promo

Suzana i njena naslednica zajedno su bile u kućnoj izolaciji, gde su primale terapiju.

- Užasno je kad vidite svoje dete koje leži na sofi pored vas i prima infuziju. U trenutku se pojavi taj strah. Takođe, najveća bojaznost je bila za moje roditelje, koji žive ispod nas - rekla je kreatorka u pomenutoj emisiji.

Kako je navela, i nakon preležane korone i dalje se neko vreme osećala loše, a malaksalost je još prisutna.

- Osetila sam se loše posle korone, ali ima ljudi kojima se i gore desilo, pa ne kukam. Ali i dalje osećam malaksalost. Tifani i ja smo posle, zajedno sa mojom prijateljicom i njenom ćerkom, otišle na Zlatibor, to nas je regenerisalo, boravak na svežem vazduhu - ispričala je Suzana Perić.

BONUS VIDEO:

Šta Suzana misli o stajlinzima naših najpoznatijioh pevačica, pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi