Lepa Brena
Vladimir Marković/Alo!
Lepa Brena

Vladimir Marković/Alo!

Lepa Brena, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Poznati srpski glumac Slobodan - Boda Ninković trebalo je da glumi lik Laze u filmu “Lepa sela lepo gore”, međutim on je tu ulogu odbio. Umesto njega tu ulogu odigrao je Dragan Petrović Pele.

Vojin Ćetković

Alo!/Rajko Ristić

Vojin Ćetković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

U čuvenoj seriji “Otvorena vrata” lik Voje trebalo je da igra Vojin Ćetković. S obzirom na to da je tad bio na početku karijere, smatrao je da nije dovoljno zreo za tu ulogu, pa ju je odbio. Nikola Đuričko ju je prihvatio i odigrao maestralno.

PROČITAJTE JOŠ:

Miji Aleksić ponuđena je uloga starca Alekse u filmu “Ko to tamo peva”. Budući da je bio tada u ljubavnoj vezi sa dosta mlađom devojkom, ona je bila protiv toga da igra ulogu starca, pa je iz tog razloga odbio poziv Slobodana Šijana da zaigra u njegovom kultnom ostvarenju. Izbor je pao na Miću Tomića, koji nije izneverio poverenje reditelja.

Suzana Mančić

Marko Đoković/Alo!

Suzana Mančić, Foto: Marko Đoković/Alo!

Mnogi ne znaju da je lik Senke u “Nacionalnoj klasi” prvobitno bio ponuđen voditeljki Suzani Mančić, koja je u tom periodu kao “loto devojka” bila megapopularna. Međutim, zbog ljubavnih scena ona je ovu ulogu odbila. Ovu ulogu je odigrala glumica Maja Lalević Piščević.

Zanimljiv podatak je i taj da je folk zvezda Lepa Brena trebalo da igra ulogu Nine Andrejević u seriji “Bolji Život”. Zbog silnih turneja, Lepa Brena je odbila ponudu da se nađe legendarnoj seriji. Ova uloga je pripala Snežani Savić. Ko je još odbio kultnu ulogu pogledajte u galeriji.

Rada i Haris grade ogromnu kuću u Bosni, detalji su potpuno zapanjujući!

AUTOR: Scena/J.I. DATUM I VREME: 16.08.2019. 17:55 - 16.08.2019. 18:53 Hit! Rada Manojlović i Haris Berković, Foto: printscreen Pevačica Rada Manojlović i njen izabranik Haris Berković odlučili su da sagrade ljubavno gnezdo van Srbije, s obzirom na to da u Beogradu žive u iznajmljenom stanu.

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!