Željko Mitrović
printscreen
Željko Mitrović, Foto: Alo!/ Vladimir Marković

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, objavio je urnebesni snimak s plaže i to sve samo zato što je izgubio opkladu.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Željko se oglasio iz Francuske, gde se trenutno odmara s porodicom i požalio se svojim pratiocima, ali je usput imao i jednu molbu:

Željko Mitrović ĆERKI ODRŽAO LEKCIJU koju će pamtiti celi život, pa snimak objavio na društvene mreže! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 05.08.2019. 20:11 Zanemećete! Željko Mitrović, Foto: Vladimir Marković/Alo! Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović trenutno se nalazi na odmoru u Kanu, odakle redovno svoje pratioce na društvenim mrežama "časti" zanimljivim video snimcima. On često objavljuje fotografije i snimke sa odmora, ali je novom objavom pratioce ostavio potpuno bez reči.

- Molim vas, nemojte gledati ovaj video, a i ako ga budete pogledali, zaboravite ga odmah ili ga izbrišite zato što ja moram sada da pravim budalu od sebe jer sam juče izgubio opkladu. Zapravo, kladili smo se juče da na sat vremena neću uzeti telefon. Ja nisam mogao da izdržim, i sad moram da pravim budalu od sebe i da u vodi izigravam konja i da ržem da me cela plaža čuje. Ja se nadam da se to neće desiti. Kristina i Andrea su mi oprostile, ali Milica nije htela da mi oprosti, i sad, nažalost, ja moram to da uradim - rekao je vlasnik televizije Pink i potom krenuo da glumi konja u vodi.

 BONUS VIDEO:

Milica Pavlović progovorila o nezgodi, a onda je otkrila koji pevač je njen tip

 

Komentari (1)

Andrija

08.08.2019 11:13

Voli život koji živiš, živiš život koji voliš.