Toni Cetinski i njegova supruga
printscreen/instagram
Toni Cetinski i njegova supruga

printscreen/instagram

Toni Cetinski i njegova supruga , Foto: printscreen/instagram

Toni Cetinski ne krije koliko je ponosan na svoju suprugu koja je iz zdravstvenih problema izašla kao pobednik. Naime, on je sa fanovima putem društvenih mreža podelio emotivne reči kojima se obratio svojoj supruzi koja je pre pet meseci doživela moždani udar.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Supruga pevača je njegova najveća podrška u životu, Dubravka, sredinom juna doživela je moždani udar i bila hospitalizovana u Rijeci, a nekoliko meseci kasnije vratila se tamo gde je stala.

- Šta da ti kažem draga moja Duda? Nakon svega što si prošla opet si iz svega izašla kao pobednik. Gledati taj sjaj u tvojim očima. Dobrodošla natrag, divno te bilo videti u svom prirodnom zanosu i okruženju baš kao dete u peščaniku svog vrtića. Tvoj muž je preponosan da ne može ni prave reči pronaći. Volim te - napisao je uz nekoliko fotografija lepše polovine, a objava je dirnula, ali i rasplakala mnoge.

Toni Cetinski

printscreen

Toni Cetinski, Foto: printscreen

 

Nevena je učestvovala na Evroviziji, a onda je odlučila da zapali iz Srbije!

AUTOR: Hello/J.I. DATUM I VREME: 15.11.2019. 20:25 - 15.11.2019. 20:32 Iskrena! Nevena Božović, Foto: Screenshot YouTube Nevena Božović, koja se udala za supruga Ivanovića više ne živi u Srbiji, a pevačica je svoj život nastavila u Budvi. - Rekla ih da svaki čovek bar jednom oseti želju da živi na moru.

 

BONUS VIDEO:

Evo ko je novi dečko Milice Todorović