"REKAO MI JE VODI ME ODAVDE, UBIĆE ME! OVO JE LOGOR!" Supruga Sinana Sakića iznela ŠOKANTNE tvdnje 9 meseci kasnije: "Zašto je moj muž UBIJEN?!" (FOTO)

Na profilu pokojnog pevača Sinana Sakića danas se pojavila uznemirujuća objava!

Sinan Sakić
Sinan Sakić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

U objavi se postavlja pitanje zašto je pevač ubijen!

 

Njegova supruga, Sabina, je napisala šta se sve dešavalo u bolnici dok je Sinan tamo ležao, a za njegovu smrt krivi lošu negu i tretman tokom lečenja.

Naime, na Instagram profilu Sinana Sakića piše:

"Dragi prijatelji, moram vam reći šta me muči evo deveti mesec. Interesuje me zašto je moj muž ubijen. Molio me plakajući da ga spasim, da ga vodim kući jer doktor ga ne leči, hoće da ga ubije, pet dana mu nisu dali kardiologa, a imao je srčani udar i oštećen srčani zalizak. Nikakvu terapiju sem klizme i malo infuzije nije primao pet dana. Rekao mi je vodi me molim te maco odavde ovo nije ni bolnica ni ludnica ovo je logor, ovde ti uzmu zadnju kap dostojanstva. Oni me ne leče, odustali su, ubiće me. Pet dana je bio usmeno otpušten i čekao otpusnu listu. Namjerno mu nisu dali, niko mu nije hteo pomoći niti prići. Molila sam preklinjala plakajući da mu daju kardiologa. Profesor taj smrad nije mu dao. Profesorka mi je u panici pet dana ranije na hodniku rekla: "Vodi Sinana odavde ubiće ga". Bila sam u panici, u neverici. Tog dana su mu izvadili stentove sa žučnih kanala, a nisu smeli to da urade. A sad se pitam po ko zna koji put zašto je ubijeni i po čijem naređenju moj muž. Čekala sam da to neko istraži, ali niko ništa. Ali saznaću to, imam slike, snimke, sve dokaze da je ubijen. Sad sam ojačala i neću dozvoliti da ološi koji su ga ubili prođu nekažnjeno. Nadam se da će ako postoji pravda zakon biti kažnjeni, a verujem i u božju pravdu".

Sinan Sakić
Sinan Sakić, Foto: Screenshot Instagram story

 

Povezane vesti

 • Korisnik: BB
  20/02/2019 - 23:22
  Sinana je ubio alkohol i niko i nista drugo!!!
 • Korisnik: x
  20/02/2019 - 21:27
  Gospođa je zrela za Parove ili Farmu
 • Korisnik: neko
  20/02/2019 - 20:59
  Gospodjo, ako se tako uopste mozes nazvati, debelo lazes!!!
 • Korisnik: Besna Glista
  20/02/2019 - 20:24
  Pa da, doktori krivi što su mu alkohol i droga pojeli jetru. Treba tebe za ove optužbe naterati da dokažeš ili da ideš na malo duži odmor u Požarevac.
 • Korisnik: lojo
  20/02/2019 - 20:00
  ovo veze sa pameti nema
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi