Ljuba Perućica, Katarina Kolozeus
E-Stock/Mirko Rodić
Ljuba Perućica

E Stock Mirko Rodić

Foto: E Stock Mirko Rodić

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kada su svatovi došli po mladu morali su da potpišu ugovor kako bi mogli da priđu Katarini. Naravno, reč je o šali, a kako javnost nije upućena šta tamo piše, mladi su stizali mnogi neprikladni komentari.

Pošto ju je takvo ponašanje razljutilo, Katarina je odlučila da na svom Instagram profilu objavi ceo sadržaj navodnog ugovora.

"Kume, nema na svetu dovoljno dijamanata, brilijanata, miliona, milijardi i biliona za koje bi ti mi prodali našu kumu. Možeš je kupiti samo svojom ljubavlju, pažnjom i odanošću. Zato ti je prodajemo upravo za to, svaka valjana prodaja se sastavlja uz ugovor, zato, ako želiš mladu najbolju u gradu potpiši ugovor. Ja, dole potpisani Ljubomir Perućica se obavezujem: da ću svojoj ženi Katarini svakog dana reći da je volim, da ću je ljubiti, maziti i razmaziti, da ću našoj deci menjati pelene, da ću biti pažljiv kao i do sada, da ću se truditi da joj ispunim svaku želju, da neću gunđati zbog desete haljine koju je kupila, da ću samo u nju gledati do kraja života, da joj neću ograničavati slobodu, da ću biti dobar, vredan i veran muž, da ću je grejati kada joj je hladno, da neću postati dosadan i nezainteresovan, da će joj život pored mene biti uvek lud provod, da ću je voleti i kada osedi, ugoji se i zbora, da ću razmaziti naše unuče - piše u ugovoru koji su oni potpisali."

Ljuba Perućica, Katarina Kolozeus

Printscreen

Foto: Printscreen

Uz to, Katarina je ostavila i poruku za sve one koji su sumnjali u njihovu ljubavi i iskrenost njihovih emocija.

"Evo da vidite naš predbračni ugovor! Čisto da zapušim usta zlim, zavidnim i pokvarenim ljudima! I čisto da se zna, ne plaši se Ljuba da ću nešto da mu uzmem, oženio je devojku koja je i pre njega imala i svoj stan i auto ( i to mi nije kupio neki dečko ili slično, hvala Bogu imam divnu porodicu)! Prema tome, sram da vas bude", napisala je Ljubina supruga.

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

BONUS VIDEO

Veselo na svadbi Prijinog bivšeg! Pevač izabrao glamuroznu tortu na četiri sprata!

 

Komentari (1)

Orthodox

12.10.2019 12:54

Није требало да потписујеш ту глупост. Зашто дозвољаваш да те праве будалом, па макар то била и млада. Та персона је врло неозбиљна. Не бих рекао да си нашао праву. Неће то дуго да траје, жив био па видео. Теби лично желим сваку срећу.