Pinkove zvezdice
printscreen
Pinkove zvezdice

printscreen

Pinkove zvezdice, Foto: printscreen

Pred spektakularno superfinale jedne fantastične sezone, Teodora Tara Stojanović, Nika Purić, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Darija Vračević, David Marković, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Antonia Gigovska su sa nama sumirali ovu "All Stars" sezonu, posebnu po mnogo čemu.

Teodora Tara nam je otkila šta je za nju obeležilo ovu sezonu.

- Raznolikost! Zaista smo svi različiti i svako od nas je autentičan na svoj način. To mi se veoma dopada i smatram da je baš to obeležilo ovu sezonu. Mislim da ni u jednoj sezoni nije bilo ovoliko različitih takmičara - rekla je Teodora Tara, a sledeći na redu bio je Sergej, koji je izrazio želju da pitanje ne bude teško. Zato smo ga pitali koji mu je omiljeni nastup iz ove sezone, a on je kao odgovorio bez razmišljanja.

- Kada sam pevao "Trans", jer je Milan Stanković moj idol - rekao je miljenik devojčica.

Bojana nije mogla da izdvoji najstrožeg člana žirija, jer smatra da su uvek davali odlične komentare, a Nika je priznala da je usvojila svaki savet, da je zadovoljna učešćem jer je najmlađa i da joj je zadovoljstvo što je među superfinalistima.

S obzirom na to da su u finalnoj emisiji videli svoje prve nastupe u "Pinkovim zvezdicama", pitali smo Isidoru kako je reagovala kada je videla snimak.

- Nisam mogla da prestanem da se smejem kada sam videla prvi nastup. Kada uporedim sebe tada i sada, neverovatna je razlika i ponosna sam što sam toliko napredovala - bila je iskrena Isidora.

Mateja smatra da su mu najbolji nastupi definitivno bili u ovoj "All Stars" sezoni, a posebno je izdvojio jedan.

- Izdvojio bih onaj kada sam pevao "Papaoutai", to mi je jedan od najdražih i najboljih nastupa - rekao je Mateja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on Jun 28, 2019 at 7:20am PDT

 

Irina se mučila da u samo tri reči opiše sezonu, pa joj je na kraju Darija pomogla - njihov konačan odgovor bio je: "All Stars zvezdice". Upravo je Darija gotovo svaki put imala veoma zahtevnu scenografiju, ali i koreografiju, pa nas je zanimalo koji nastup joj je bio najteži za pripremu.

- Jedan od najtežih je ovaj koji sam spremila za finale, a do sada je definitivno najteži bio imitacija Majkla Džeksona - rekla je ova talentovana zvezdica.

Za Davida Radosavljevića omiljena tema definitivno su bile imitacije, a onda nam je Antonia otkrila na koji svoj nastup je najponosnija.

- Najponosnija sam na onaj kada sam pevala "Hajde onda ništa". I "Je t'aime" definitivno, jer sam pala - rekla je kroz osmeh Antonia.

Sezonu "All Stars" Davidu Markoviću je obeležilo to što su se sprijateljili svi učesnici iz različitih sezona, a Žarko nam je za kraj priznao šta mu je bilo najteže tokom takmičenja.

- Najteže su bile teme koje smo dobijali, neko je uspeo da se snađe, neko nije. Ali to je ujedno bila i najbolja stvar u ovoj sezoni jer smo mogli da dokažemo da smo raznovrsni pevači - objasnio je Žarko.

Pinkove zvezdice

Promo

Pinkove zvezdice, Foto: Promo

Tokom cele sezone "All Stars" naše zvezdice pokazale su pevačke, ali i scenske veštine, a 12 najboljih je u toku prethodnih nedelju dana temeljno spremali superfinalne nastupe. Tako ćemo Dariju večeras videti u miksu pesama Madone, za šta je spremila i ozbiljnu scenografiju i koreografiju, koja može da parira i kraljici popa. Teodora Tara izvešće možda trenutno najpopularniju pesmu, "Mišići", nove regionalne zvezde Senide, za šta je spremila i posebnu garderobu. Mateja će na scenu doneti brzi ritam uz pesmu "Talk Dirty", dok će Antonia ponosno izvesti numeru "Proud", koju je na ovogodišnjoj Evroviziji izvela Tamara Todeska, a sama Antonia je pevala prateće vokale. Bojana će izvesti pesmu jedne članice žirija, Sergej će ponovo podići publiku na noge uz popularan dvojac Bubu i Džalu, a za ostala iznenađenja, moraćete budete uz TV Pink večeras od 22 časa!

Još jedna zanimljivost je da će superfinalisti večeras nastupiti po drugačijem redosledu - poređani su po datumu rođenja, od najmlađeg do najstarijeg - te će prva nastupiti Nika, a poslednji Mateja.

Glasajte za svog favorita i ne propustite spektakularno superfinale kada ćemo saznati ime pobednika "Pinkovih zvezdica - All Stars", večeras uživo od 22 časa samo na TV Pink!