PEVAČ MU ŽESTOKO ODGOVORIO Sulejman Veličanstveni hoće da kupi Bojanićevu luksuznu vilu u Crnoj Gori!

Svidela mu se pevačeva kuća na moru!

Miloš Bojanić
Foto: Alo.rs

Vila Miloša Bojanića na Crnogorskom primorju oduvek je bila atraktivna za mnoge domaće i strane kupce, koji su pevaču nudili milione, a odnedavno je za tu nekretninu zainteresovan i Sulejman Veličanstveni iz istoimene serije, iliti Halit Ergenč! Kako se uveliko šuška, umetnik ima nameru da snima film u Crnoj Gori, i to čim se otvore granice, a njegovom timu je zapala za oko baš folkerova kuća u Baošićima. On je ovu vilu napravio još osamdesetih godina prošlog veka, a za njeno renoviranje je pre nekoliko godina iskeširao 15.000 evra.

Miloš Bojanić, kuća
Foto: Screenshot

Miloš iz vile ima direktan izlaz na more, što se Sulejmanovim agentima posebno dopalo. Oni su glumcu pokazali fotografije nekretnine, a on je zaključio da bi mu tako nešto dobro došlo i za letovanje, s obzirom na to da bi u Crnoj Gori imao veći mir i slobodu nego u Turskoj, gde ga paparaci neprestano prate.

S obzirom na sve ovo, pitanje je trenutka kada će neko od njegovih ljudi da pokuca Milošu na vrata sa adekvatnom ponudom, otkriva izvor Kurir Starsa. Ovim povodom pozvali smo i Bojanića, koji nam je rekao da je spreman da ugosti Ergenča, ali ne i da mu proda kuću.

Miloš Bojanić, kuća
Foto: Screenshot

- Ja sam taj Sulejman koji treba da uživa u svemu što je stekao. Vilu koju sam kupio pre 30.godina sam dao sinovima i oni su sad gazde. Moj sin hoće tamo da postane Sulejman. Došao je dole s američkim dolarima i hoće da pravi neviđeno ludilo. Ja sam to želeo odavno da prodam, ali unuke su presudile da nema prodaje. Tako da Sulejman može samo da dođe na roštilj, kaficu i posluženje u domaćinsku kuću - kaže Bojanić.

Više vesti o svetu poznatih možete videti OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Mila
  04/08/2020 - 15:00
  Mogao je Bojanić da vam da slike kuće na moru..Ni nalik ovoj iz N.Sada.
  • Ja @Mila
   05/08/2020 - 13:29
   Zapuštena kao da niko od njih nije živ
  • vidi @Mila
   05/08/2020 - 13:57
   reeetko odvratna osoba, reetko
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi