Mihajlo Maksimović
Shutterstock/Alo!
Mihajlo Maksimović

Shutterstock/Alo!

Mihajlo Maksimović, Foto: Shutterstock/Alo!

Lisice na ruke

PROČITAJTE JOŠ:

- Devojka je godinama preživljavala torturu, a sve je počelo 2015. godine kada je Maksimović vrbovao siromašnu studentkinju i obećao joj posao sa platom od 1000 evra. Ona je teško živela, nije imala ni vodu ni struju, pa je pristala da bude poslovna pratnja bogatim klijentima, pod uslovom da nema seksualne odnose sa njima – kaže izvor.

Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro

Alo!, Shutterstock, ilustracija

Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro, Foto: Alo!, Shutterstock, ilustracija

Maksimović se, međutim, nije držao dogovora, već je studentkinju naterao da smrša, ugradi silikone i spava sa mušterijama.

- Tada za ovu devojku počinje pakao! Morala je da radi najmanje 20 dana u mesecu, i bila je prinuđena da trpi da je klijenti tuku i psihički zlostavljaju. Novčano su je kažnjavali svaki put kada bi ugasila telefon, ili ukoliko bi u toku "radnog vremena" napustila stan – objašnjava izvor.

Studentkinja je posle četiri godine skupila hrabrost i raskrinkala makroa, koji je krajem februara uhapšen na aerodromu "Nikola Tesla".

Bez milosti

- Otkrila je najveću aferu u poslednjih 10 godina, nije ni čudo što joj je život ugrožen i glava ucenjena, jer su u igri ljudi poznati javnosti, a u tom "biznisu" obrću se velike pare.

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da je policija dobro postupila što je dala zaštitu ovoj studentkinji.

Terao devojke na vežbanje i operacije

Mihailo Maksimović uhapšen je zajedno sa svojim bratom krajem februara na aerodromu "Nikola Tesla". Prilikom hapšenja od Maksimovića i Milenkovića zaplenjeni su laptopovi i sveske sa podacima devojaka koje su podvodili, a među kojima su i neke poznate starlete, pevačice i voditeljke. Oduzet im je i katalog sa provoktivnim fotografijama i cenovnikom.

Kako se saznaje, Maksimović je sve devojke terao da redovno vežbaju, a morale su da spavaju 8 sati dnevno kako bi bile odmorne za "posao". Takođe, Maksimović je od njih zahtevao da ugrađuju silikone i povećaju usne, a uradio bi im profesionalne fotografije za katalog.