ALO! PAPARACO Stojke važi za pravog zavodnika, ali ove slike ga potpuno razotkrivaju! Dok se žena baškari, on sve radi! (FOTO)

Uhvaćen na odmoru...

Vladimir Stojković
Foto: Alo!

Golman Vladimir Stojković tokom fudbalske sezone ne stiže da se posveti deci koliko bi želeo, te letnji odmor koristi da nadoknadi vreme sa porodicom.

Paparaco „Alo!“ uhvatio je golmana kako se tokom celog popodneva sa sinom brčka na plaži i igra u moru dok se njegova supruga Valentina baškari na plaži.

Čini se da je Stojke jedan od modernih očeva, budući da mu ni najmanje nije smetalo da trči oko naslednika po celoj plaži Pržno, a supruga ga je sve vreme posmatra iz hlada na nekoliko metara udaljenosti.

BEZ IMALO SRAMA! Žika Todorović uslikan u centru Beograda! A tek da vidite šta je radio pred svima u restoranu... (FOTO)

Koliko mu odmor od fudbala prija, bilo je jasno i po njegovom raspoloženju, pa je sve vreme smišljao igre u vodi kojima bi zabavio svog mališana. Maleni Vladan ludo se zabavljao sve vreme, ne želeći da izađe iz vode i odvoji se od tate.

Vladimir Stojković
Vladimir Stojković, Foto: Alo!

Kada su se porodično izmorili i izgladneli, Stojke je rešio da se sa suprugom i mališanima opusti u prestižnom restoranu tik uz obalu. Osim u morskim plodovima, Stojkovići su uživali u muzici uživo, a pred kraj dana, kada se mališanima prispavalo, uputili su se ka hotelu.

Budući da je golman oduvek isticao da želi toliko dece da može da napravi fudbalski tim, sudeći po onome što je naš paparaco zabeležio, Stojković bi se u tom timu i te kako dobro snašao!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi